@Ryu nie czeka na koniec bana, woli usunąć konto. Czyżby w końcu poszedł do pracy? Już nie będzie lewackiego trollingu, tekstów w stylu "jan paszczak", trochę mniej homopropagandy(no bo został jeszcze @artpop), wychwalania socjalizmu.
@madry_i_mieciutki: Na tej zasadzie wnioskuje w oparciu o to co teraz naskrobałeś, że powinieneś zmienić nick na jednoczłonowy, a konkretniej mieciutki. Co ty na to? Napisałeś, że Twoje opinie są czymś poparte. A przy ostatniej dyskusji wyszło, że nie potrafisz wskazać żadnej podstawy dla swoich wynurzeń na temat innych osób. Ale... czego ja wymagam.
Yhm. pisze ktoś, kto pisał o mnie gimbolewak i gimboateista ( przy okazji tez o artpopie ryu i stekelenburgu) bez poparcia tego jakimkolwiek faktem. Jakimkolwiek. #takbardzoprzesladowany jesteś. Lel.
stekelenburg to tylko troll, o nim nie ma co dyskutować
o tobie też już było:
@madry_i_mieciutki: Tak mocne, merytoryczne argumenty, że aż mnie zamroczyło. @madry_i_mieciutki to troll i nie ma co z nim dyskutować. Pisałeś o mnie bez podparcia czymkolwiek. Gratulujemy.
: pisałem o tobie na podstawie twojej aktywności tutaj przecież, ale mysl co chcesz
@madry_i_mieciutki: Tak bardzo poparłeś tę tezę, że aż po prostu nic już nie mówię, bo zmasakrowałeś mnie tym argumentem.
Masz #buldupy o #neuropa i próbujesz nieudolnie obrażać jej członków - spoko. Atakujesz pojedynczych userów ( w dodatku bezpodstawnie, bo argument typu "twoja aktywność".... plox). Jeszcze, żeby to było inteligentne i umotywowane jakoś...
@straggler: no ale naprawdę sądziłeś, że ktoś ci powie, jeśli nawet wie, gdzie pracuje Ryu? dlaczego ktos miałby to robić? przecież to jego sprawa a nie np. Twoja
@Ryu nie czeka na koniec bana, woli usunąć konto. Czyżby w końcu poszedł do pracy? Już nie będzie lewackiego trollingu, tekstów w stylu "jan paszczak", trochę mniej homopropagandy(no bo został jeszcze @artpop), wychwalania socjalizmu.
#neuropa PŁAKA #motzno BO JA #troche
zawsze wracają
Yhm. pisze ktoś, kto pisał o mnie gimbolewak i gimboateista ( przy okazji tez o artpopie ryu i stekelenburgu) bez poparcia tego jakimkolwiek faktem. Jakimkolwiek. #takbardzoprzesladowany jesteś. Lel.
@madry_i_mieciutki: Tak mocne, merytoryczne argumenty, że aż mnie zamroczyło. @madry_i_mieciutki to troll i nie ma co z nim dyskutować. Pisałeś o mnie bez podparcia czymkolwiek. Gratulujemy.
a) skąd to wiecie
b) od jak dawna pracuje
c) co robi
a) po prostu wiemy
b) od pewnego czasu
c) a co cię to obchodzi?
stekelenburga na prawdę nie chcę mi się nawet cytować
Mogłeś sobie oszczędzić i nie pisać wogóle odpowiedzi, a ja żałuję, że zadałem tobie pytanie, bo co się będę czyjąś opinią kierował.
@madry_i_mieciutki: Tak bardzo poparłeś tę tezę, że aż po prostu nic już nie mówię, bo zmasakrowałeś mnie tym argumentem.
Masz #buldupy o #neuropa i próbujesz nieudolnie obrażać jej członków - spoko. Atakujesz pojedynczych userów ( w dodatku bezpodstawnie, bo argument typu "twoja aktywność".... plox). Jeszcze, żeby to było inteligentne i umotywowane jakoś...