Wpis z mikrobloga

@madry_i_mieciutki: Na tej zasadzie wnioskuje w oparciu o to co teraz naskrobałeś, że powinieneś zmienić nick na jednoczłonowy, a konkretniej mieciutki. Co ty na to? Napisałeś, że Twoje opinie są czymś poparte. A przy ostatniej dyskusji wyszło, że nie potrafisz wskazać żadnej podstawy dla swoich wynurzeń na temat innych osób. Ale... czego ja wymagam.
  • Odpowiedz
@marwiec-: Pierwszy raz od lat jak coś przeczytałem w necie do mnie tak mi ciśnienie skoczyło, ale się opanowałem wyzwisk nie będzie.

Mogłeś sobie oszczędzić i nie pisać wogóle odpowiedzi, a ja żałuję, że zadałem tobie pytanie, bo co się będę czyjąś opinią kierował.
  • Odpowiedz
: pisałem o tobie na podstawie twojej aktywności tutaj przecież, ale mysl co chcesz

@madry_i_mieciutki: Tak bardzo poparłeś tę tezę, że aż po prostu nic już nie mówię, bo zmasakrowałeś mnie tym argumentem.

Masz #buldupy o #neuropa i próbujesz nieudolnie obrażać jej członków - spoko. Atakujesz pojedynczych userów ( w dodatku bezpodstawnie, bo argument typu "twoja aktywność".... plox). Jeszcze, żeby to było inteligentne i umotywowane jakoś...
  • Odpowiedz