Aktywne Wpisy

SzeryfInternetuff +100
Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
źródło: image
Pobierz
Piotrek7231 +158
źródło: GoWcibRWYAAHY8U
PobierzOcena
- 1 4.1% (56)
- 2 3.3% (45)
- 3 8.5% (116)
- 4 18.3% (249)
- 5 65.8% (897)

![Trump wyklucza smartfony i laptopy z listy produktów objętych cłami [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/fa20b82849d3e50e94c4f23b38da1841a8b0323cbbd7e8df1074356261c3ca6a,q80.jpg)

@Ryu nie czeka na koniec bana, woli usunąć konto. Czyżby w końcu poszedł do pracy? Już nie będzie lewackiego trollingu, tekstów w stylu "jan paszczak", trochę mniej homopropagandy(no bo został jeszcze @artpop), wychwalania socjalizmu.
#neuropa PŁAKA #motzno BO JA #troche
@madry_i_mieciutki: #slowpoke
To dzięki prawicowcom słyszymy o homo praktycznie non-stop z serwisów autonom.pl, fronda.pl, pch24.pl i niezalezna.pl.
Artpop tylko komentuje w tych znaleziskach.
Ciskacie lament, że wszechobecna jest homopropaganda, a sami ją "promujecie" na wykopie. Zwykli ludzie słyszą o nich góra raz na miesiąc.
@Wulfee: artpop mówiący, że odsetek homo na świecie wynosi 10% to nie homopropaganda? O plis.
Co jest bardziej natarczywe: Znaleziska na głównej o homo, czy komentarz artpopa w tymże znalezisku?
Gdyby nie te znaleziska, nie byłoby samej dyskusji artpopa.
@madry_i_mieciutki: Niezły z ciebie patriota, taki Ryu pracuje w Polsce, i do tego w polskiej firmie. Z takich trzeba brać przykład.
@Wulfee: no tak bo artpop nic nie dodaje http://www.wykop.pl/ludzie/dodane/artpop/
http://www.wykop.pl/tag/znaleziska/homoseksualizm/najlepsze/
Widzisz tu
To wydaje ci się źle. To żadna reguła. Owszem, faktem jest, że np. w Polsce wschodniej, która jest biedniejsza większe poparcie ma bardziej konserwatywny od PO, PiS, ale przykładowo w Niemczech socjaliści swoje bastiony mają w bogatszej zachodniej części. Co do subiektywnych odczuć to jest różnie: biedni czy bezrobotni mogą przyczyn swojego ubóstwa
@madry_i_mieciutki: Skoro już wiemy, że nikt go nie wykopuje (w zasadzie ma 0 opublikowanych), to czemu od samego początku twierdzisz, że to on napędza homopropagandę? Dla przypomnienia:
Dałem ci dowód na to, że to nie on ją napędza, a sami ją napędzacie. Ustosunkujesz się do tego, czy będziesz zmieniać temat?
A gdzie napisałem że to "on ją napędza"? Po prostu dodaje o niej znaleziska, a
te znajdują się w wykopalisku- ktoś je widzi i czyta. Tak samo jego z d--y wzięte opinie, że osób homoseksualnych jest ~10%... Masz trochę rację, to chyba nawet zbyt żałosne na skuteczną propagandę.
Zeby nie bylo, podejrzewam, ze czesc osob, ktore wymieniles to klakierzy, ktorejs partii czy czegos podobnego. Amen.
Biorąc pod uwagę, że Wykop przegląda multum osób niezarejestrowanych, czy też osób, które mają słabą aktywność w wykopywaniu = nie przeglądanie wykopaliska, to chyba raczej wasze działania podchodzą pod propagandę.
Ja już w ogóle pomijam fakt, że te historie są często podkoloryzowane, czy w ogóle wssane z palca.
Komentarz usunięty przez autora