Wpis z mikrobloga

trochę mniej homopropagandy(no bo został jeszcze @artpop)

To dzięki prawicowcom słyszymy o homo praktycznie non-stop z serwisów autonom.pl, fronda.pl, pch24.pl i niezalezna.pl.

Artpop tylko komentuje w tych znaleziskach.

Ciskacie lament, że wszechobecna jest homopropaganda, a sami ją "promujecie" na wykopie. Zwykli ludzie słyszą o nich góra raz na miesiąc.
  • Odpowiedz
@ike1: mnie na pewno nie, sam się utrzymuje w dodatku zagranicą, więc z jego polskich podatków nic nie mam

@Wulfee: artpop mówiący, że odsetek homo na świecie wynosi 10% to nie homopropaganda? O plis.
  • Odpowiedz
sam się utrzymuje w dodatku zagranicą, więc z jego polskich podatków nic nie mam

@madry_i_mieciutki: Niezły z ciebie patriota, taki Ryu pracuje w Polsce, i do tego w polskiej firmie. Z takich trzeba brać przykład.
  • Odpowiedz
@madry_i_mieciutki: Zmartwię Cię, @Ryu ma pracę od dawna. Co ciekawe zresztą zdecydowana większość moich znajomych posiadających lewicowe poglądy posiadają pracę i to dobrze płatną. Sam też nie narzekam :) Problem jest za to wśród moich znajomych z prawicowymi poglądami, co rusz widze na fb pytania o pomoc czy poszukiwania pracy. Jakoś tak zawsze wydawało mi się że lewica żyła na wyższym poziomie i była bogatsza. Paradoks :)
  • Odpowiedz
@blubi_su:

Jakoś tak zawsze wydawało mi się że lewica żyła na wyższym poziomie i była bogatsza.

To wydaje ci się źle. To żadna reguła. Owszem, faktem jest, że np. w Polsce wschodniej, która jest biedniejsza większe poparcie ma bardziej konserwatywny od PO, PiS, ale przykładowo w Niemczech socjaliści swoje bastiony mają w bogatszej zachodniej części. Co do subiektywnych odczuć to jest różnie: biedni czy bezrobotni mogą przyczyn swojego ubóstwa
  • Odpowiedz
No bo kto normalny wykopuje artpopa ;_: ?

@madry_i_mieciutki: Skoro już wiemy, że nikt go nie wykopuje (w zasadzie ma 0 opublikowanych), to czemu od samego początku twierdzisz, że to on napędza homopropagandę? Dla przypomnienia:

mniej homopropagandy(no bo został jeszcze @artpop)

Dałem ci dowód na to, że to nie on ją napędza, a sami ją napędzacie. Ustosunkujesz się do tego, czy będziesz zmieniać temat?
  • Odpowiedz
@Wulfee:

twierdzisz, że to on napędza homopropagandę?

A gdzie napisałem że to "on ją napędza"? Po prostu dodaje o niej znaleziska, a

te znajdują się w wykopalisku- ktoś je widzi i czyta. Tak samo jego z d--y wzięte opinie, że osób homoseksualnych jest ~10%... Masz trochę rację, to chyba nawet zbyt żałosne na skuteczną propagandę.
  • Odpowiedz
@Wulfee: No i dobrze, ale nie zapominaj, ze gosc duzo sie 'udziela' przy pomocy tego samego belkotu i/lub zdjec calujacych sie gejow. Wykop to nie miejsce dla takich zalosnych prowokatow wartych ostatniego minusa. Osobiscie uwazam, ze to troll, ale byc moze rzeczywiscie wierzy w brednie, ktore glosi.

Zeby nie bylo, podejrzewam, ze czesc osob, ktore wymieniles to klakierzy, ktorejs partii czy czegos podobnego. Amen.
  • Odpowiedz
@madry_i_mieciutki: Powracam do pytania na które nie dałeś odpowiedzi: Co jest bardziej natarczywe: Znaleziska na głównej o homo, czy komentarz artpopa w tymże znalezisku?

Biorąc pod uwagę, że Wykop przegląda multum osób niezarejestrowanych, czy też osób, które mają słabą aktywność w wykopywaniu = nie przeglądanie wykopaliska, to chyba raczej wasze działania podchodzą pod propagandę.

Ja już w ogóle pomijam fakt, że te historie są często podkoloryzowane, czy w ogóle wssane z palca.
  • Odpowiedz
@Wulfee: Eh, czytales czesc na dole? Przeciez napisalem, ze osoby z drugiego (prawicowego) obozu podejrzewam o bycie klakierami. Trudno bym mogl o takich uzytkownikach dobre zdanie jesli spamuja smieciami z tych samych stron o watpliwej reputacji. Moze i blizej mi do prawicy, ale to nie znaczy, ze bede przychylnie patrzyl na te wszystkie pchly tylko dlatego, ze maja 'jedynie sluszna religie w tle'. Jakos tak sie w naszym kraju przyjelo,
  • Odpowiedz
@madry_i_mieciutki: prawda, prawaku, jest niestety brutalna: to prawactwa "promuje" homoseksualizm trąbiąc o nim na lewo i prawo, a nie lewica. Lewica czy lewactwo w ogóle by tego nie "promowało" bo tego promować nie trzeba, tak samo jak nie trzeba, nie wiem, pić wody? To istnieje i tak i tak, czy to się "promuje" czy nie.
  • Odpowiedz