Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Łona czy Taco chociażby. Wiem o FV i bitach MF Dooma, ale od tamtej pory Taco chyba niczego nie "pożyczył"

@wogx: masz Taco pierwsze z brzegu - Pol Smoke. #!$%@? od Pop Smoke - Dior. Dodatkowo bawi to tłumaczenie, że to jest nagrane w ramach uczczenia pamięci i tak właśnie usprawiedliwiają bezczelne #!$%@? bitu. Taco w #!$%@? #!$%@? bitów i patentów na nawijkę.

Tak samo Zenek składa hołd jugosłowiańskim pieśniarzom xD
  • Odpowiedz
@harnas_sv: straszne gówno

Leżałem w zamszowym płaszczu na Emilii Plater
I bеzdomny kupił herbatę mi, żebym nie zamarzł
Widziałеm kokę i widziałem xanax
Jak graliśmy w poker bez ubrań w gimnazjum

serio Wam się to podoba?
  • Odpowiedz
@skalar_neonka: "wychowałem się na truskulu z wczesnych lat 2000," mi sie ten caly "truskul" kojarzy z "reprezentuje biede" i innym kwiczenieniem o chlaniu, ruchaniu i cpaniu, wyjatkowo nieudolne kopie amerykanskiej tworczosci, ktorymi sie jaraly doswiadczone zyciem osiedlowe zakapturzone szczurki XD
  • Odpowiedz
@harnas_sv: to legitnie komuś się podoba? Chyba jestem boomerem bo po 3 minutach mam ochotę słuchawki wyrzucić. Tekst jest wulgarny, w wielu miejscach absurdalny i bezsensowny

Chyba wolę openingi z chińskich bajek niż to
  • Odpowiedz
Co to ma być? Jakiś 30 latek śpiewający o tym co się dzieje w liceum?

@Parotia:

Mata ma 21 lat, pierwszy album wydał jak ledwo co skończył LO.

IMO typ jest bardzo zdolny. Jest nadal nieco "nieoszlifowany", ale na pewno coś z niego będzie, bo już ta pierwsza płyta jest bardzo dojrzała.
  • Odpowiedz
@blinxdxb: stary brzmisz jak typowy boomer, wiesz o tym?

lubię rap, nakręciłem jedne z najlepszych polskich teledysków 15 lat temu (grupa #13 mówi Ci tj coś?). Lubię muzykę poważna, lubię EDM, lubię każdą muzykę, która jest dobra. Tutaj mamy jakiegoś banana, który nie bardzo wie jak się uczesać, używa auto tune i krzyczy trap trap. No kurde wspiął się na wyżyny gustów muzycznych razem z debilami, którzy słuchają tego czegoś i
  • Odpowiedz
To już nie jest czy się komuś podoba czy nie. To jest sprawa polityczna, jak nie podoba ci się to jesteś z PiSem, jak uważasz się za opozycjonistę to musisz bronić. I to jest w tym wszystkim najsmutniejsze.
  • Odpowiedz