Aktywne Wpisy
MaxPayne177 +52
#przegryw chyba nie ma lepszego zdjecia podsumowujacego polskość
Biorąc pod uwagę planowany sojusz pomiędzy Trumpem, amerykańskimi ewangelikami, GOP i Putinem, Europa nie tylko powinna już uważać USA za niewiarygodnego sojusznika, ale powinna uważać USA za potencjalnego wroga.
#wojna #ww3 #ukraina #usa #trump #donaldtrump #niepopularnaopinia
#wojna #ww3 #ukraina #usa #trump #donaldtrump #niepopularnaopinia
#mieszkanie #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #budujzwykopem
gdzie jest pralka?
Sprawdzilabym jaka pralka + wanna sie tam zmiesci, bo jakos srednio widze to i to na dwoch metrach. Chyba ze chcesz prysznic.
Usunelabym toalete na rzecz kuchni i dolozyla powierzchnie robocza, ale pisze to tylko dlatego, ze ja duzo gotuje. ;)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Edit:
Jedna sypialnie masz dużą jak na warunki miejskie. Więc jak byś mocno chciał to możesz przesunąć ścianę i wcielić szafę do przedpokoju. Dodatkowa szafa w
@vykk: W moim mieszkaniu łazienka ma zaraz za ścianą windę. Mieszkam już 1.5 roku i do tej pory nie słyszałem żadnego dźwięku. Jeśli to dobrze wykonane osiedle, a nie tani patodeweloper to bez obaw.
Nie rób garderoby w pomieszczeniu gospodarczym, bez sensu robić garderobę tak daleko od sypialni i tuż przy kuchni. Pomyśl, ile będziesz mieć szaf i ile masz rzeczy, bo może się okazać, że nie potrzebujesz pom. gosp. i wtedy toaleta w tym miejscu ma więcej sensu. Przy trzech osobach w mieszkaniu drugi kibel się serio przyda.
Zamiana salonu z sypialni też słaby pomysł. Masz fajny,
Na pewno wybiorę prysznic a pralka planowana jest w lewym dolnym rogu a nie po stronie wanny. Mieście się klasyczna pralka ładowana od przodu.
Właśnie całkiem sporo gotujemy i trochę mi brak blatu roboczego, ale wydaje mi się, że rozszerzenie kuchni do miejsca gdzie jest WC będzie strasznie nieparktyczne