Aktywne Wpisy

Dorciqch +238
#ogrodnictwo jedna rabata postanowiła zrobić igrzyska śmierci xD niech wygra najlepszy. Zachęcam do typowania kto wygra. Nagrodą jest satysfakcja z dobrej znajomości siły chwastów xD
źródło: 1000046833
Pobierz
cocklush69 +33
#blackpill
Mam taką koleżankę Edytę, samotną matkę z 12letnią rezolutną córką. Fajna dziewczyna, prawie 40letnia ale fajna. Założyła tindera i próbowała sobie kogoś znaleźć. Sparowalo ją z jakimś typkiem który pierwsze co do niej napisał to coś w stylu "co k---o, wyskakalas się i teraz szukasz betabankomatu?" Edyta straciła męża w wypadku, zabił go pijany kierowca. Blackpill to nie tylko pretekst do gejowskiego wnikliwego oglądania zdjęć przystojnych mężczyzn, to także
Mam taką koleżankę Edytę, samotną matkę z 12letnią rezolutną córką. Fajna dziewczyna, prawie 40letnia ale fajna. Założyła tindera i próbowała sobie kogoś znaleźć. Sparowalo ją z jakimś typkiem który pierwsze co do niej napisał to coś w stylu "co k---o, wyskakalas się i teraz szukasz betabankomatu?" Edyta straciła męża w wypadku, zabił go pijany kierowca. Blackpill to nie tylko pretekst do gejowskiego wnikliwego oglądania zdjęć przystojnych mężczyzn, to także

źródło: comment_16168202261dLZ1d1GZP6VtgnLtiWyph.jpg
PobierzDowiedziono na podstawie pracy pielęgniarek z nocnych zmian, że jest wspólny mianownik i rak występuje częściej u osób pracujacych w nocy.
@humun: Dla nocnych Marków, to wszystko czego potrzebują do szczęścia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@travisbickle1899 same here, najgorzej po dwóch nockach wstać na rano za kolejne dwa dni (a w sumie to 1, 5, ewentualnie 0.5 jak się bierze dodatkowy dzień pracy XD)
@worldmaster: Niezle prychlem. Fajne te dowody.
Zastanow sie teraz jak to sie ma do pracy na kopalni? Tam jest wiecznie brak slonca i sztuczne swiatlo. Nie wazne czy pracujesz na noc czy
Nie wyobrażam sobie pacy na 4 brygady cmilbym wrażenie że non stop jestem w pracy, choć może to dla mnie było by to jakieś rozwiązanie.
Na nocnych zmianach mnie wkurza najbardziej to że kurde nikogo nie ma i zawsze jest coś nie tak. Za co potem sie o------l zbiera że