Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 215
Mi się te Wasze chady nie podobają...

Zdjęcie bez koszulki z kaloryferem? Od razu w lewo!

Tymczasem 2 dni po założeniu konta chada...
93 pary
99+ polubień
6 dziewczyn napisało pierwszych

Ten wynik bije na głowę moje fake konto normika 5,5/10.

Do wszystkich bluepillersów.!

Widzicie różnicę? Jeden mądrala nawet stwierdził, że Adrian z mojego projektu jest 9/10. Hahahahahha O naiwny!
9/10 to może być co najwyżej dla swojej babci, i to pod warunkiem, że będzie mocno wstawiona.

Liczy się to, czy niespokrewnione kobiety w wieku produkcyjnym uważają Cię za atrakcyjnego.

TAKA JEST RÓŻNICA POMIĘDZY NORMIKIEM A CHADEM:

Nauczcie się głupcy, że posiadanie wszystkich zębów, kończyn, nie bycie ulanym, i wzrostu 180 cm to NIE WYSTARCZY, ŻEBY BYĆ ATRAKCYJNYM. Możesz być co najwyżej akceptowalnym dla jakiejś małej części kobiet.

Czy kobiety wychodzą z inicjatywą do Ciebie? Zagadują? Puszczają oczka?

Alee.... Ale.... Aleee...... Przecież kobiety ogólnie nie robią takich rzeczy bo się wstydzą i są nieśmiałe...

Nie mój drogi! One nie uważają Cię za fizycznie atrakcyjnego.

Każdy z Was kto tak jak ja ma znajomego chada i był z nim na mieście, w klubie etc. widział na własne oczy jak kobiety non stop proszą o papierosa, zawsze "niby przypadkiem" znajdują pretekst by znaleźć się w pobliżu takich mężczyzn.
Nawet ja sam kilka razy w życiu doświadczyłem tego. Jeżeli się podobasz to dostaniesz informacje o tym, że się podobasz.

Jeżeli natomiast jesteś dla kobiet niewidzialny dopóki sam do nich nie podejdziesz to znaczy, że jesteś równie przystojny co rozrzutnik z gnojem.

#przegryw #tinder #blackpill #blackpillraw #logikarozowychpaskow ##!$%@? #niebieskiepaski #podrywajzwykopem #pua #itsover
B.....W - >Mi się te Wasze chady nie podobają...
Zdjęcie bez koszulki z kaloryferem? ...

źródło: comment_1616675050sWbAw8bZXLlxdvSc84V9gv.jpg

Pobierz
  • 183
  • Odpowiedz
@drylu09: mi by bylo szkoda czasu na takie wysrywy, bonto nie jest odkrywcze a neguja to totalni debile. Dostep do topowych lasek masz za hajs zawsze nawet jak wygladasz jak Kalisz. I co z tego ze za hajs? Wyglad to tez wartosc ruchoma mozesz ja stracic np w wypadku. Jezeli ktos swoje ja buduje wokol swojej atrakcyjnosci to jest debilem
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: jeżeli bóg istnieje to miał mnie w swojej opiece, że akurat jak wszedłem pierwszy raz na wykop (1.5 roku temu) to znalazłem twoje posty. Ciężki blackpill spowodował nieodwracalne zmiany na psychice i pozwolił mi przestać przejmować się różowymi i zająć się karierą i rozwijaniem siebie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 27
@Blackpill_RAW: #!$%@? mnie jak ktoś mówi, że jak mam 180 + to wygrywam w życie XD #!$%@? to daje, to jest jedna składowa do ogólnej oceny, która nie jest brana pod uwagę w przypadku gdy pozostałe składniki są #!$%@? warte xD
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: z jakiego miasta te wyniki? Ja nie mam mordy chada, mam te cofnięta szczękę i nie jest kwadratowa, a na wiosce uzyskalem tylko polowe gorszy wynik. Mam ustawione chyba 30km, wiec lapie mi dwa mniejsze miasta powiatowe, nic wiecej.
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: wow, żadne odkrycie że laski wolą chada niż przegrywa/normika jeżeli chodzi o takie spotkanie w celach rekreacyjnych, chad się nie musi starac, ja kiedyś założyłem konto gość jak normik wyglądał tylko przystojny ale nie w stylu Chada i też same pisały ,,może jakieś winko?,, Do tego dodałem jakiś cringowy opis ,,Celebrate Life i jakieś emotki,, i było 99+ par młodych Julek 18-25 letnich
  • Odpowiedz
@Knaajcior:

A nie możesz po prostu znaleźć w internetowych własnych?

@M_xxx:

Adrian nie był 9/10,bez przesady.6.5/10,co najwyżej.Przypuszczam że nigdy nie widziałem na żywo faceta 9/10 (nie mieszkam w dużym mieście) .Wydaje mi się że eksperyment z Adrianem bardziej zobrazował na jakim poziomie atrakcyjności jesteśmy,Wykopki i stąd ten ból dupy.Trzeba zaakceptować bolesną prawdę.Ja mam tylko nadzieję że patrząc na Adrianna mogę przynajmniej uważać się za 5/10 ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: Jeśli chodzi o wyrywanie lasek na tinderze to mogę dodać, że mięśnie i wycięta sylwetka nic nie dają jeśli ma się ch#jową mordę. Sam na tinderze miałem tak mało par, że po paru dniach usunąłem tę aplikację z telefonu :P
PS. Wzrost mam średni, 181 cm.
  • Odpowiedz
Ciężki blackpill spowodował nieodwracalne zmiany na psychice i pozwolił mi przestać przejmować się różowymi i zająć się karierą i rozwijaniem siebie

@tullion: Akceptujesz swój wygląd fizyczny?
  • Odpowiedz
nie, ale mam w to #!$%@?

@tullion: Właśnie o to mi chodzi. Ciężko jest się realizować, gdy nie akceptujesz swojego wyglądu. Po poznaniu prawdy jaki kierunek obrałeś?
  • Odpowiedz