Wpis z mikrobloga

@surdelos: budynki pomazane marnej jakości graffiti często są łatwe do wejścia i mają wiele problemów w środku plus zalegają w nich czasem niecodzienni goście jak np bezdomni
  • Odpowiedz
@surdelos: Nikt Cię nie zmusza do zrobienia go. Tatuaz to kwestia osobistego wyboru ale tak jak wszystko, by nie popełnić błędu, trzeba go przemyśleć. Jeśli robisz coś bez zastanowienia, to w większości przypadku kończy się to źle. Wytatuowanie sobie obłąkanego śmiechu na szyi to nie jest dobry pomysł. Mam kumpla który tatuuje od lat i powiedział mi kilka zasad, który dobrze się trzymać. Nie powinieneś sobie tatuować rzeczy które mogą
  • Odpowiedz
@prometeurz: Nie, to tak nie działa xD A wiesz dlaczego? Ze jakoś po tygodniu od momentu zrobienia tatuażu zapominasz ze go wogole masz i kompletnie cie nie interesuje chwalenie się nim czy celowe pokazywanie go :)
  • Odpowiedz
Mój tatuator odmawia wykonania takowego osobom, które nie wiedzą czego chcą przychodząc ;)

@Purple: Nie no, coś tam wiedziałem. Miałem pomysł jeden, wpłaciłem zaliczkę. Potem sprawdziłem portfolio tatuatorki i mi się coś innego spodobało, to mówię, że chcę coś w tym stylu. A potem jak przyszedł to mi się głupio było wycofać, bo zaliczki szkoda xD
  • Odpowiedz