Wpis z mikrobloga

Eee covidioci, jak to jest że maseczek nie muszą nosić osoby cierpiące na problemy z oddychaniem, ale muszą nosić osoby cierpiące na problemy z oddychaniem mające covida. Kolega ma zaświadczenie od lekarza że ma problemu z drogami oddechowymi i jest zwolniony z noszenia maseczki. Więc covidioci wytłumaczcie swojemu panu i mędrcy jak to u was w tym chorym świecie wygląda
#koronawirus
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vrraaaz: osoba bez testu na covida ktora ma stwierdzone problemy z oddychaniem może nie nosić maseczki, osoba z covidem która ma problemu z oddychaniem przez tego covida musi nosić maseczkę. Czego bałwanie nie czaisz?
  • Odpowiedz
@vrraaaz: jak napisałem ci wyżej mój kolega ma kwit że ma problemy z oddychaniem gdy ma maseczkę na nosie i tej maseczki zakładać nie musi, od maja 2020 nosi ze sobą specjalny kwit. Ale osoba u której stwierdzono covid która właśnie przez ten covid ma problemy oddychaniem nawet po okresie kwarantanny musi mieć te maseczkę na ryju podobnie jak osoby które nie mają zasiedzenia że maseczki mogą nie nosić
  • Odpowiedz
@vrraaaz : idąc drogą dedukcji polityków i ich przekupionych doktorów, osoba która ma przez covida spore problemy z oddychaniem nie powinna nosić maseczki zasłaniającej nos, no kurfa nie wiem jak prościej wytłumaczyć
  • Odpowiedz