Aktywne Wpisy

MonazoPL +133
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
Mega_Smieszek +246

https://www.wykop.pl/wpis/56295825/wierzac-w-ulanska-fantazje-ludzi-wszedlem-w-ten-sc/
Aktualizuje stan portfela na SCAMie jakim jest #safemoon
wpłacone 400 zł
DZIEŃ 2:
stan portfela : 694,45 zł
zysk: 294,45 zł | 73,61%
liczba holderów: 71k
market cap: 120 MLN USD
DZIEŃ 3:
stan portfela: 1215,58 zł
zysk: 815,58 zł | 203,90%
liczba holderów: 82,819 addresses
market cap: 280 MLN USD
#kryptowaluty
źródło: comment_1616493943AyYCYqSRXEyFRH89l1ELub.jpg
Pobierzmasz 1000 tokenów na rynku, każdy jest wart $10 więc masz market cap $10,000.
załóżmy teraz że kupiłeś 10 takich tokenów, więc za 100$, hodlujesz i po tygodniu cena wzrosła do 15$ za token, więc podaż była mniejsza niż popyt w związku z czym cena z 10$ -> 15$ skoczyła ale z definicji market cap też urósł bo 1000 ( ilość tokenów ) x 15$ (
zrobiłeś swapa po prostu na pancakeswap na BNB, potem z metamask na binance i z binance na jakis fiat?
- twórcy niby robią wszystko, żeby wyglądało legitnie, gdzieś czytałem, że można znaleźć cały dev team na discordzie i każdy jest zajarany tym, że to 100 % legit ale to brzmi za dobrze po prostu ; p
Kumplowi kupowałem safemoony i wysłałem na metamask, to wysyłając 220 kk, dostał 197 po prostu(tam coś koło tego)