Aktywne Wpisy

Yenn_z-Wyspy7Slonc +406
Taka sytuacja, dla mamy i taty wspólny prezent :)
Sama zrobiłam, jest satysfakcja.
#gotujzwykopem #tort
Sama zrobiłam, jest satysfakcja.
#gotujzwykopem #tort
źródło: IMG_4337
Pobierz
kamil-tumuletz +263
#kupujpolskieprodukty wspieraj wyzysk, może twoja matka straci prace w januszeksie za minimalną krajową na rzecz sprowadzenia kolumbijczyków na jej miejsce ale za to zapłacisz za końcowy produkt tyle co niemiec #antykapitalizm
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Właśnie o tych błędach chciałbym z Wami porozmawiać.
Myślę żeby organizować raz w miesiącu pogadankę opisującą ludziom jak budować startup IT (konkretnie software). Jakich błedów unikać i jak poznać że błąd właśnie jest popełniany. Powiedzieć na czym się skupiać a co zlać (i kiedy).
Klasycznie, plusujących ten wpis zawołam jeśli zbierze się wystarczająco dużo zainteresowanych.
#startup #startupcribs #dzialalnoscgospodarcza #wlasnafirma #gruparatowaniapoziomu
Wołam też #programowanie i proszę o wybaczenie jeśli zostanie to odebrane jako offtop. Zakładam że niektórych spod tagu może temat zainteresować.
@r333m4k444: dokładnie tak, a co? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie jesteśmy bazą kursów. To że są dostępne publicznie to tylko nasz ukłon dla uczących się. W sumie kursy są z 40 różnych szkół, Udemy ma po prostu najwięcej, możesz odhaczyć w filtrze.
@NaglyAtakGlazurnika: Mogę naturalnie poczekać 10 lat aż sprzedam startup za 200 milionów, albo mogę już
Ja nie chcę opowiadać co robić... Ja chcę powiedzieć czego NIE robić... bo dobry rok zmarnowałem bez sensu i wyciągnąłem wnioski. Chyba żeby powiedzieć jak failować i ile to miesięcy na czym spartoliłem, przy tym oszczędzając to nie muszę zarobić 10 mln? Inna sprawa to podzielenie się trochę wiedzą techniczną. Ja się na sprzedaży nie znam, więc nie będę się wypowiadał na temat
@corpseRott: co jest jedną z form kołczingu. mało wiarygodną.