Aktywne Wpisy

Pitek12 +178
#nieruchomosci #wroclaw
Przedstawie wam ciekawy przypadek betonowej histerii. Inwestycja Apartamenty w parku szczytnickim przez Realco wybudowana w miejscu wyburzonego przez nich biurowca z PRL-u. 10 bloków mieszkalnych. Ze strony developera: 133 funkcjonalne mieszkania o zróżnicowanej powierzchni od 41 m2 do 126 m2. W ramach inwestycji powstało 10 budynków o niskiej zabudowie wyróżniających się nowoczesną architekturą. Jestem z osiedla więc docierały do mnie również wieści, że początkowo był plan
Przedstawie wam ciekawy przypadek betonowej histerii. Inwestycja Apartamenty w parku szczytnickim przez Realco wybudowana w miejscu wyburzonego przez nich biurowca z PRL-u. 10 bloków mieszkalnych. Ze strony developera: 133 funkcjonalne mieszkania o zróżnicowanej powierzchni od 41 m2 do 126 m2. W ramach inwestycji powstało 10 budynków o niskiej zabudowie wyróżniających się nowoczesną architekturą. Jestem z osiedla więc docierały do mnie również wieści, że początkowo był plan

źródło: temp_file3049788308106254054
Pobierz
phaxi +67
Wyjazd na wakacje do Chorwacji autokarem wypełnionym po brzegi ludźmi.15h jazdy z Wrocławia do Splitu bo trzeba doliczyć przerwy na kanapki kawe i kupy dla wczasowiczuw.
To mój koszmar. To piekło. Obym nigdy tego nie przeżył.
To mój koszmar. To piekło. Obym nigdy tego nie przeżył.

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz*za 21zł za spawanie
Jako porządny antykapitalista kupuj tylko od wielkich międzynarodowych korpo bo one nikogo nie wyzyskują tak jak polskie Janusze.
Mi tam sprowadzanie Kolumbijczyków pasuje, mogli by jeszcze Brazylijczyków dorzucić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://focusonbusiness.eu/pl/raporty/polski-rynek-dobr-luksusowych-bije-rekordy-i-osiagnie-wartosc-55-6-mld-zl-w-2024-roku-polacy-chetnie-inwestuja-w-sztuke/34640
A nie czekaj, tu przecież innowacją jest najtańszy wyrobnik i marże jak na kokainie…
@njay: to dosyć proste. Inna kontrola jakości. Jest taka jedna firma z branży mięsnej, która produkuje wiele produktów pod swoimi markami. Jednocześnie produkują podobne produkty pod markami sieci sklepów - dosłownie
https://www.infobae.com/colombia/2025/06/06/lanzan-800-vacantes-de-trabajo-en-polonia-para-colombianos-conozca-los-requisitos-y-beneficios/