Aktywne Wpisy

Duza-fajka +146
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada

Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Właśnie o tych błędach chciałbym z Wami porozmawiać.
Myślę żeby organizować raz w miesiącu pogadankę opisującą ludziom jak budować startup IT (konkretnie software). Jakich błedów unikać i jak poznać że błąd właśnie jest popełniany. Powiedzieć na czym się skupiać a co zlać (i kiedy).
Klasycznie, plusujących ten wpis zawołam jeśli zbierze się wystarczająco dużo zainteresowanych.
#startup #startupcribs #dzialalnoscgospodarcza #wlasnafirma #gruparatowaniapoziomu
Wołam też #programowanie i proszę o wybaczenie jeśli zostanie to odebrane jako offtop. Zakładam że niektórych spod tagu może temat zainteresować.
Omg, ale to jest słabe, dobrze, że dodałeś HE HE uśmieszek na końcu
Następnie prelekcje i książki?
Z tego co kojarzę to ten twój jeszcze się nie wybił i ostatnio narzekałeś na finansowanie a już innym chcesz doradzać.
@corpseRott: ja bym zaokrąglił do 15 a co tam przecież nikt nie sprawdzi ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@r333m4k444 @Wsxedcrfv
źródło: comment_1616514509O9muIYq7PKdrgKOBCuZHAe.jpg
Pobierz@PIAN--A_A--KTYWNA: Elon Musk (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@m0rgi: Wiesz, fajnie by było dostać kilka baniek żeby się już
@corpseRott Zwróć uwagę, że podzieliłem się z Tobą informacją, nie po to, żeby się wygadać, ale właśnie posłuchac rad. Niemniej zawsze je filtruję ze swojej perspektywy, żeby nie reagować bezmyślnie. Pozdro Roch
@jalokimz: rejestracja jest darmowa