Aktywne Wpisy
aadamovy +49
Jestem żonaty od 2 lat, ogólnie byliśmy razem 9. Przed ślubem spotykaliśmy się po pracy/studiach wieczorami na 2-3 godziny dziennie i tak się to kręciło. Po ślubie mieszkamy razem w mieszkaniu które dostaliśmy od jej rodziców. Z mojej pensji płacimy mieszkanie i żyjemy jej pensje odkładamy. Do odłożonych pieniędzy nie mam dostępu, żona twierdzi że ciężko pracowała na te oszczędnośc,i na kursy do pracy czy PlayStation pożyczałem od znajomych. Żeby z odłożonych
kyIiejenner +97
ocencie moj mejkap dzisiejszy
Właśnie o tych błędach chciałbym z Wami porozmawiać.
Myślę żeby organizować raz w miesiącu pogadankę opisującą ludziom jak budować startup IT (konkretnie software). Jakich błedów unikać i jak poznać że błąd właśnie jest popełniany. Powiedzieć na czym się skupiać a co zlać (i kiedy).
Klasycznie, plusujących ten wpis zawołam jeśli zbierze się wystarczająco dużo zainteresowanych.
#startup #startupcribs #dzialalnoscgospodarcza #wlasnafirma #gruparatowaniapoziomu
Wołam też #programowanie i proszę o wybaczenie jeśli zostanie to odebrane jako offtop. Zakładam że niektórych spod tagu może temat zainteresować.
Omg, ale to jest słabe, dobrze, że dodałeś HE HE uśmieszek na końcu
Następnie prelekcje i książki?
Z tego co kojarzę to ten twój jeszcze się nie wybił i ostatnio narzekałeś na finansowanie a już innym chcesz doradzać.
@corpseRott: ja bym zaokrąglił do 15 a co tam przecież nikt nie sprawdzi ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@r333m4k444 @Wsxedcrfv
@PIAN--A_A--KTYWNA: Elon Musk (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@m0rgi: Wiesz, fajnie by było dostać kilka baniek żeby
@corpseRott Zwróć uwagę, że podzieliłem się z Tobą informacją, nie po to, żeby się wygadać, ale właśnie posłuchac rad. Niemniej zawsze je filtruję ze swojej perspektywy, żeby nie reagować bezmyślnie. Pozdro Roch
@jalokimz: rejestracja jest darmowa