Aktywne Wpisy
Pokojowa +107
zajsty +164
W 31 kolejce Harry Kane dwukrotnie trafia do siatki.
Do końca sezonu pozostały 3 spotkania - aby pobić rekord Lewego, Anglik musi strzelić 7 bramek.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
Do końca sezonu pozostały 3 spotkania - aby pobić rekord Lewego, Anglik musi strzelić 7 bramek.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
vs
cela w w norweskim więzieniu gdzie wyrok odsiaduje min. Anders Breivik za zabicie z zimną krwią 77 osób.
Nie wiem nawet jak to skomentować XD
#holandia #norwegia #emigracja #emigrujzwykopem #bekazpodludzi #heheszki #humorobrazkowy #wiezienie #niewiemjaktootagowac
@Saeglopur: zero zrodla znowu. albo wkleisz jakies faktyczne informacje albo po prostu #!$%@? bezsensu o tym ze imigranci w wiezieniach norweskich to 80% polacy
@hekktik: gdzie on coś takiego napisał?
@hekktik: temat mnie zaciekawił i chwilę pogrzebałem. Dotarłem do danych za 2012:
- 70% więźniów to Norwegowie, 30% obcokrajowcy.
- z tych 30% obcokrajowców, 57% było z krajów UE (czyli 17% wszystkich więźniów to obywatele UE) i było to 678 osób.
- z tych 678 osób Polakami było
Kmiotki nie potrafią zrozumieć, że złamanie prawa, nawet że słusznych powodów, tworzy precedens, w którym ustawodawca może sobie zmieniać prawo i różnie je egzekwować bo tak mu się podoba. Dziś Brejwik, jutro dla Ciebie zrobią specjalne
@Janusz_z_Rivii: od siebie dodam że sytuacja na obrazku pokazuje nie problem z więzieniami w Norwegii, tylko problem z mieszkaniami dla Polaków w Holandii (albo i sytuacją mieszkaniową w Polsce bo wiele osób tak mieszka).
Swoją drogą, przy takich porównaniach jedno mnie zastanawia. Serio ktoś by chciał być uwięzionym przez resztę życia w takim pokoju, nawet ładnym? Inna sprawa że wskaźnik