Aktywne Wpisy

Gymski +547
#biedronka czy wy jesteście normalni? Na #!$%@? mi ponad metr paragony jak kupiłem rzeczy za 30zl? Aż tak dużo macie papieru że nie ma na co #!$%@?ć?
źródło: temp_file3760750797598080486
Pobierz
Sebastix +225
Mieszkanie 59m2 na Targówku w nowej inwestycji Atala 1 070 000, do tego parking pewnie za jakieś 60k plus wykończenie z meblami minimum 3k/m2
Łącznie 1 310 000 zł za 3 pokoje na obrzeżach stolicy xDDDD
Oczywiście brak dzieci to wina hedonistycznych milenialsow xD
Ten kraj idzie na wymarcie spowodowane zachłannością.
Łącznie 1 310 000 zł za 3 pokoje na obrzeżach stolicy xDDDD
Oczywiście brak dzieci to wina hedonistycznych milenialsow xD
Ten kraj idzie na wymarcie spowodowane zachłannością.

Dlaczego murzyn, który przedawkował narkotyki i groził ciężarnej kobiecie bronią jest dla nich bohaterem?
A taki Janusz pijący żuberka i oglądający skoki narciarskie to wróg publiczny numer jeden?
Życie w Polsce z Polakami to musi byc dla nich katorga.
#4konserwy #neuropa #lewackalogika #bekazlewactwa #kiciochpyta
źródło: comment_16164138695DMkSxEYXZlmgPc0ALocDh.jpg
PobierzWidzisz ile zajęło ci dojście do próby obrażenia mnie? Niewiele. Chcesz kogoś pouczać. Śmieszne.
Jak już napisałem, obrażanie I szydzenie z Polski i Polaków nie zrobi z ciebie jakiejś światowej osoby.
@crest: Obawiam się że masz problem z realną oceną swojego potencjału intelektualnego. Reszta to straszne banialuki- czuję zażenowanie że ktoś może używać takich argumentów i uważać je za wartościowe. Uważam też że chcesz mnie obrazić- możesz sobie odpuścić.
Nie uważam się za światowca- przecież nie zajmuje się problemami za górami i rzekami tylko realnymi z którymi mogę mieć do czynienia na co dzień- korupcja, łamanie prawa przez
Komentarz usunięty przez autora
@151346136: tak, czopki neuropki wykazują się szczególną sympatią do Polski i Polaków XDDD
Komentarz usunięty przez autora
@Janusz_Hazardu: słyszałeś kiedyś o pracy biurowej, przy komputerze? Nie każdy macha szpadlem 8h dziennie
@Janusz_Hazardu: ale zdajesz sobie sprawę, że kupa osób pracuje w biurze albo w domu przy kompie i jak nie ma #!$%@? może siedzieć na wypoku?
Życzę miłego wieczoru mordeczko i cudownych chwil w gminie, która znajduje się w top 5 najbogatszych w kraju, a gdzie jedno z największych miast w Polsce znajduje się jedynie 30 METRÓW od ciebie (。◕‿‿◕。)
Jednym słowem
Komentarz usunięty przez moderatora