Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego neuropki tak bardzo nie lubią Polaków?
Dlaczego murzyn, który przedawkował narkotyki i groził ciężarnej kobiecie bronią jest dla nich bohaterem?
A taki Janusz pijący żuberka i oglądający skoki narciarskie to wróg publiczny numer jeden?
Życie w Polsce z Polakami to musi byc dla nich katorga.

#4konserwy #neuropa #lewackalogika #bekazlewactwa #kiciochpyta
c.....t - Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego neuropki tak bardzo nie lubią Polaków?
D...

źródło: comment_16164138695DMkSxEYXZlmgPc0ALocDh.jpg

Pobierz
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@dqdq1 o tym właśnie napisałem, żyjesz na tej małej wsi, masz parcie żeby być lepszym od tych zwykłych zacofanych Polaków, obliczasz sobie rankingi wsi, która na więcej krów, ten jeden Kenijczyk i Koreańczyk służy Ci do popiswywania się w internecie. Ale to, że będziesz obrażał i śmiał się z Polaków nie zrobi z ciebie światowej osoby, tylko pośmiewisko () Z fartem mordeczko, miłego dnia.
  • Odpowiedz
@crest: Określenie polaczek nie wyśmiewa Polaków- wyśmiewa pewną grupę, w dużej części tożsamą z konserwatrystami- parodię świadomego, odpowiedzialnego obywatela. Ludzi którym wystarczy zamachać przed nosem jakimś newsem z murzynem czy muzułmaninem i można ich do woli okradać.

Widzisz ile zajęło ci dojście do próby obrażenia mnie? Niewiele. Chcesz kogoś pouczać. Śmieszne.
  • Odpowiedz
  • 2
@dqdq1 nie obrażam a jedynie stwierdzam fakty, a to jest różnica. Jakaś wieś, jakieś konkursy, brak kontaktu z innymi, murzyn i Koreańczyk to sensacja na skalę internetu, i ten paniczny strach przed jakaś zła wiadomością o muzułmaninach, a kiedy się już pojawi, szybki atak na Polaków.
Jak już napisałem, obrażanie I szydzenie z Polski i Polaków nie zrobi z ciebie jakiejś światowej osoby.
  • Odpowiedz
jedynie stwierdzam fakty

@crest: Obawiam się że masz problem z realną oceną swojego potencjału intelektualnego. Reszta to straszne banialuki- czuję zażenowanie że ktoś może używać takich argumentów i uważać je za wartościowe. Uważam też że chcesz mnie obrazić- możesz sobie odpuścić.

Nie uważam się za światowca- przecież nie zajmuje się problemami za górami i rzekami tylko realnymi z którymi mogę mieć do czynienia na co dzień- korupcja, łamanie prawa przez
  • Odpowiedz
@crest: wiem że to nie na poważnie ten post, ale pomyśl, prawica spod sztandarów pisu od wielu lat zawłaszcza sobie to co "polskie" i wyzywa wszystkich dookoła od niemców/rosjan/żydów/niepotrzebne skreślić, po przejęciu przez nich władzy tworzą narracje polska vs zdrajcy, więc czy to dziwne że środowiska nie-prawicowe (czy to lewica czy libki) coraz mniej utożsamiają się z polskością?
  • Odpowiedz
@crest: Dla kogo floyd jest bohaterem, oprocz amerykańskiej młodzieży i lewicy, w Polsce nie znam nikogo kto by chwalił floyda, na wykopie tak samo
  • Odpowiedz
Wystarczy obserwować co dzieje się co piątek gdy pojawia się tygodnik neuropa. W mniej niż kwadrans 150-200 kont lewarów ślepo wykopuje propagandę

@Janusz_Hazardu: słyszałeś kiedyś o pracy biurowej, przy komputerze? Nie każdy macha szpadlem 8h dziennie
  • Odpowiedz
  • 0
@dqdq1 Dlaczego cały czas czujesz się atakowany gdy tylko przytaczam i cytuje twoje słowa? Masz też problemy ze samoakceptacją? Często odczuwasz taki dyskomfort w rozmowie z innymi osobami?
Życzę miłego wieczoru mordeczko i cudownych chwil w gminie, która znajduje się w top 5 najbogatszych w kraju, a gdzie jedno z największych miast w Polsce znajduje się jedynie 30 METRÓW od ciebie ()
Jednym słowem
  • Odpowiedz
@Piz-dur: pewnie dlatego generalizuje, że gadamy w wątku, który zaczął się od generalizacji, wrzucania wszystkich do jednego wora, oraz od obrażania ludzi myślących inaczej niż OP.
  • Odpowiedz
  • 0
@151346136 akurat Polaczek jest to takie zdrobienie używane na Słowacji i ma miłe znaczenie, owszem . Przeczytaj dokładnie kilka tutaj komentarzy neuropków i dowiesz się, że jest to pogardliwe znaczenie.
  • Odpowiedz
@crest: To ty masz z tym jakiś niezrozumiały dla mnie problem. Jeśli cię to w jakiś sposób dowartościowuje to jest mi to obojętne- niewiele musisz mieć powodów w życiu do radości.
  • Odpowiedz