Aktywne Wpisy

Gymski +547
#biedronka czy wy jesteście normalni? Na #!$%@? mi ponad metr paragony jak kupiłem rzeczy za 30zl? Aż tak dużo macie papieru że nie ma na co #!$%@?ć?
źródło: temp_file3760750797598080486
Pobierz
Sebastix +225
Mieszkanie 59m2 na Targówku w nowej inwestycji Atala 1 070 000, do tego parking pewnie za jakieś 60k plus wykończenie z meblami minimum 3k/m2
Łącznie 1 310 000 zł za 3 pokoje na obrzeżach stolicy xDDDD
Oczywiście brak dzieci to wina hedonistycznych milenialsow xD
Ten kraj idzie na wymarcie spowodowane zachłannością.
Łącznie 1 310 000 zł za 3 pokoje na obrzeżach stolicy xDDDD
Oczywiście brak dzieci to wina hedonistycznych milenialsow xD
Ten kraj idzie na wymarcie spowodowane zachłannością.

Dlaczego murzyn, który przedawkował narkotyki i groził ciężarnej kobiecie bronią jest dla nich bohaterem?
A taki Janusz pijący żuberka i oglądający skoki narciarskie to wróg publiczny numer jeden?
Życie w Polsce z Polakami to musi byc dla nich katorga.
#4konserwy #neuropa #lewackalogika #bekazlewactwa #kiciochpyta
źródło: comment_16164138695DMkSxEYXZlmgPc0ALocDh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1616415924QL3Q5VPD4OZRjM5r41tS4i.jpg
Pobierz@gien: jest jego częścią i jego głos ma taką samą wagę jak każdego innego obywatela - więc reprezentować nie reprezentuje, ale ma wpływ na rządy i prawo w taki sam sposób, jak reszta Polaków.
@crest: prawdziwi patrioci którym zalezy na kraju. Partiotyzm to nie głaskanie patologii po główce.
@crest: 2/10 bo odpisałem. Murzyn jest symbolem brutalności policji, którzy nawet po zaprzestaniu oddychania i wielokrotnych prośbach ratownika medycznego nie przestali dusić czarnego człowieka podejrzanego za bardzo błahą zbrodnie (podrobienie banknotu 20$ bodajże).
Pelno jest dobrych i porzadnych polakow ale w pl jak wchodze do autobusu to lapie sie za portfel i telefon
Bo tu nie chodzi zeby sie z drugim polakiem sciskac i spijac sobie z dziobkow
ale wystarczyloby zeby jeden na drugiego mial #!$%@?
Jak ciężko musi się żyć takiemu neurpokowi.... Współczuję, normalnie, tak po ludzku (。◕‿‿◕。)
-skorumpowany rząd który chce żebym uważał go za synonim "kraju"
-kler który rucha dzieci
-fanatyków religijnych
To że ktoś zna również wstydliwą historię i o niej mówi nie jest problemem, konserwatyści sobie z tym nie radzą. Jesli proponujesz w zamian głaskanie po główce i zamiatanie pod dywan to nie ja mam problem ale ty- to nie jest wyraz troski o kraj bo powoduje