Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego neuropki tak bardzo nie lubią Polaków?
Dlaczego murzyn, który przedawkował narkotyki i groził ciężarnej kobiecie bronią jest dla nich bohaterem?
A taki Janusz pijący żuberka i oglądający skoki narciarskie to wróg publiczny numer jeden?
Życie w Polsce z Polakami to musi byc dla nich katorga.

#4konserwy #neuropa #lewackalogika #bekazlewactwa #kiciochpyta
c.....t - Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego neuropki tak bardzo nie lubią Polaków?
D...

źródło: comment_16164138695DMkSxEYXZlmgPc0ALocDh.jpg

Pobierz
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Margines społeczny reprezentuje naród albo tworzy prawo?

@gien: jest jego częścią i jego głos ma taką samą wagę jak każdego innego obywatela - więc reprezentować nie reprezentuje, ale ma wpływ na rządy i prawo w taki sam sposób, jak reszta Polaków.
  • Odpowiedz
@FLAC: mi wychodzi za ten miesiąc jakies 5 k. Ile wyszło tobie?

@crest: prawdziwi patrioci którym zalezy na kraju. Partiotyzm to nie głaskanie patologii po główce.
  • Odpowiedz
@crest: nienawidzę polactwa, dodatkowo żaden murzyn nie jest dla mnie autorytetem. Gdzie mnie teraz zaszufladkujesz? Do neuropy czy 4konserwy?
  • Odpowiedz
Dlaczego murzyn, który przedawkował narkotyki i groził ciężarnej kobiecie bronią jest dla nich bohaterem?

@crest: 2/10 bo odpisałem. Murzyn jest symbolem brutalności policji, którzy nawet po zaprzestaniu oddychania i wielokrotnych prośbach ratownika medycznego nie przestali dusić czarnego człowieka podejrzanego za bardzo błahą zbrodnie (podrobienie banknotu 20$ bodajże).
  • Odpowiedz
Ja nie neuropa ale tez uwazam ze polak polakowi #!$%@?ą...

Pelno jest dobrych i porzadnych polakow ale w pl jak wchodze do autobusu to lapie sie za portfel i telefon

Bo tu nie chodzi zeby sie z drugim polakiem sciskac i spijac sobie z dziobkow
ale wystarczyloby zeby jeden na drugiego mial #!$%@?
  • Odpowiedz
  • 27
@dqdq1 patriotyzm według neuropy: to plucie na ojczysty kraj, oraz pewne wartości, tylko wstydliwa historia, upokarzanie innych rodaków.
Jak ciężko musi się żyć takiemu neurpokowi.... Współczuję, normalnie, tak po ludzku ()
  • Odpowiedz
@crest: polecam (gówno)wpisy tego neuropka z Balcerowiczem w awatarze, on fizycznie nie potrafi napisać politycznego komentarza bez użycia "polaczek" chociaż raz xD
  • Odpowiedz
@crest: ja widze że ludzie plują na:
-skorumpowany rząd który chce żebym uważał go za synonim "kraju"
-kler który rucha dzieci
-fanatyków religijnych

To że ktoś zna również wstydliwą historię i o niej mówi nie jest problemem, konserwatyści sobie z tym nie radzą. Jesli proponujesz w zamian głaskanie po główce i zamiatanie pod dywan to nie ja mam problem ale ty- to nie jest wyraz troski o kraj bo powoduje
  • Odpowiedz