Aktywne Wpisy

deap +5

Linnior88 +7
Ej słyszeliście o tej sferze że stare baby na Facebooku wyzywaly córkę nowego prezydenta ? Czytałam te komentarze i były naprawdę ohydne a to małe dziecko, żeby było ciekawiej wśród nich lekarki nauczycielki a nawet typiara która pracuje w szpitalu dziecięcym, szczerze to mam nadzieję że ich wszystkich wyłapią bo trzeba być potworem żeby dziecko wyzywać
źródło: temp_file6076326255746591496
Pobierz

Dlaczego m----n, który przedawkował n-------i i groził ciężarnej kobiecie bronią jest dla nich bohaterem?
A taki Janusz pijący żuberka i oglądający skoki narciarskie to wróg publiczny numer jeden?
Życie w Polsce z Polakami to musi byc dla nich katorga.
#4konserwy #neuropa #lewackalogika #bekazlewactwa #kiciochpyta
źródło: comment_16164138695DMkSxEYXZlmgPc0ALocDh.jpg
PobierzHistoria przez neuropkow zawsze pokazywana jest jednostronnie, a jakiekolwiek chwalebne karty historii są wyśmiewanie przez "nowoczesnych tęczowych neuropków" . Jakaś paranoja wstydzenia się za ojczyznę u was panuje.
Cały rząd skorumpowany lewactwo wie kto i ile bierze- kliknij żeby się dowiedzieć.
@crest: Już tłumaczę, m----n nie jest bohaterem tylko ofiarą systemu. Twarzą systemu w Polsce jest janusz pijący żuberka. Cieszę się że mogłem pomóc
Rząd jest skorumpowany, ludzie odpowiedzialni za sprzeniewierzanie publicznych pieniędzy- Sasin, Szumowski są chronieni przez prokuratora generalnego który umarza śledztwa na zamówienie polityczne.
Sprawa Obajtka to unaocznia- mimo dowodów przestępstwa całe siły państwa są skierowane na ochronę tego człowieka.
Ehhh też byl to czasem wszystko jebnął i wyjechał sobie w takie Bieszczady i głównym problemem były by parówki(。◕‿‿◕。)
Chyba zacznę używać słowa "polaczek".
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Polska historia jest taka a nie inna bo są właśnie polaczki. To nie wina położenia geograficznego czy klimatu to właśnie nasza wina bo większość ludzi w Polsce od wieków to skończeni debile. Tak było, jest i będzie.
@crest: Dobre nadgo robi ten janusz xD
Komentarz usunięty przez autora
Nie znam żadnego muzułmanina. Polaczek- człowiek którego uwagę od jego problemów da się odwrócić napuszczając na innych lub mydląc oczy patriotyzmem.
Zaorać i sprzedać Niemcom jako pole na kukurydzę.