Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego neuropki tak bardzo nie lubią Polaków?
Dlaczego m----n, który przedawkował n-------i i groził ciężarnej kobiecie bronią jest dla nich bohaterem?
A taki Janusz pijący żuberka i oglądający skoki narciarskie to wróg publiczny numer jeden?
Życie w Polsce z Polakami to musi byc dla nich katorga.

#4konserwy #neuropa #lewackalogika #bekazlewactwa #kiciochpyta
c.....t - Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego neuropki tak bardzo nie lubią Polaków?
D...

źródło: comment_16164138695DMkSxEYXZlmgPc0ALocDh.jpg

Pobierz
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@dqdq1 zapamiętaj sobie, że wykorzystywanie dzieci jest obrzydliwe, czy to jest, ksiądz, lgbt, czy muslim. Dziwnym trafem, neuropkom dwa ostatnie przykłady nie przeszkadzają, ha tfu. Banda hipokrytów.

Historia przez neuropkow zawsze pokazywana jest jednostronnie, a jakiekolwiek chwalebne karty historii są wyśmiewanie przez "nowoczesnych tęczowych neuropków" . Jakaś paranoja wstydzenia się za ojczyznę u was panuje.
Cały rząd skorumpowany lewactwo wie kto i ile bierze- kliknij żeby się dowiedzieć.
  • Odpowiedz
Dlaczego m----n, który przedawkował n-------i i groził ciężarnej kobiecie bronią jest dla nich bohaterem? A taki Janusz pijący żuberka i oglądający skoki narciarskie to wróg publiczny numer jeden?

@crest: Już tłumaczę, m----n nie jest bohaterem tylko ofiarą systemu. Twarzą systemu w Polsce jest janusz pijący żuberka. Cieszę się że mogłem pomóc
  • Odpowiedz
@crest: nie znam nawet żadnego muzułmanina- zajmujecie się problemami za górami i rzekami zamiast ogarnąć syf który cię dotyczy. Ogólnie śmieszne.

Rząd jest skorumpowany, ludzie odpowiedzialni za sprzeniewierzanie publicznych pieniędzy- Sasin, Szumowski są chronieni przez prokuratora generalnego który umarza śledztwa na zamówienie polityczne.

Sprawa Obajtka to unaocznia- mimo dowodów przestępstwa całe siły państwa są skierowane na ochronę tego człowieka.
  • Odpowiedz
  • 0
@dqdq1 serio żadnego nie znasz? Dla ciebie są to problemy za górami za morzami?
Ehhh też byl to czasem wszystko jebnął i wyjechał sobie w takie Bieszczady i głównym problemem były by parówki()
  • Odpowiedz
@crest: nie znam. Uważam że to taki papierek lakmusowy używany przez konserwatystów- na każde zawołanie macie 1000 wytłumaczeń dlaczego nie chcecie się zająć problemami które realnie dotykają ten kraj. Zamiast wziąć się za robotę odśpiewacie hymn poplujecie na ludzi którzy nawet nie wiedzą że istniejecie i stwierdzicie że wszystkim waszym problemom jest winny ktoś inny. Zawsze ktoś inny.

Chyba zacznę używać słowa "polaczek".
  • Odpowiedz
  • 1
@dqdq1 to, że ty nie znasz i żyjesz na wsi, gdzie jedynym problemem są parówki, to nie znaczy, że każdy jest w takiej samej sytuacji. Zacznij, będzie was łatwiej rozpoznać (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 4
@Moisze wiadomości mordeczko: system zmusił go do brania narkotyków i napadania na bezbronne ciężarne kobiety. A wstrętne Janusz, który pracuje 60 godzin dziennie myśli, że może sobie wypić browara i oglądać skoki, kiedy tyle niewinnych ludzi jest wykorzystywanych na świecie?
  • Odpowiedz
@crest: Polaczki to banda idiotów z harnasiem w ręku co głosują na POPIS. Sami robimy g---o z kraju by później bohatersko walczyć o wolność. Patrz rozbiory -> powstania.
Polska historia jest taka a nie inna bo są właśnie polaczki. To nie wina położenia geograficznego czy klimatu to właśnie nasza wina bo większość ludzi w Polsce od wieków to skończeni debile. Tak było, jest i będzie.
  • Odpowiedz
@crest: żyję na wsi, miejscowość znajduje się w pierwszej piątce najbogatszych gmin w polsce, 30 metrów ode mnie jest jedno z największych miast w Polsce. Mam różnych sąsiadów, od koreańczyków po kenijczyków.

Nie znam żadnego muzułmanina. Polaczek- człowiek którego uwagę od jego problemów da się odwrócić napuszczając na innych lub mydląc oczy patriotyzmem.
  • Odpowiedz