Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 507
@idzii: kurła, kiedyś szanowałem Pudziana że udało mu się osiągnąć sukces w sporcie ciężką pracą a później ten sukces sportowy umiał przekuć na powodzenie w biznesie. Po tej aferze z hotelem mój szacunek do niego zniknął niemal całkowicie a po tej walce spadł do zera. To była najbardziej żenująca walka jaką kiedykolwiek widziałem
  • 39
@Bover: Był słaby bo na takie się tylko zgodził? Xddd
30 dychy kładzie na stół KSW i w kilka godzin ma ogarniętych 15 chłopa chętnych do walki z Pudzianem. To pierwsze primo.
Drugie primo, ta walka to była żenada i wyglądała na ustawkę. Pudzian łapie się siatki a sędzia nie reaguje? Te ciosy to był masaż czy walka? Po trzecie primo - ultimo, trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny. Przecież to
@dolOfWK6KN: groźba jest karalna tylko wtedy, kiedy istnieje realna prawdopodobieństwo jej spełnienia, tutaj takiego prawdopodobieństwa nie ma. Szanuję Pudziana, ale prawda jest taka, że typa od komentarza może najwyżej w trombe *januszface* pocałować xD
@idzii: kurła, kiedyś szanowałem Pudziana że udało mu się osiągnąć sukces w sporcie ciężką pracą a później ten sukces sportowy umiał przekuć na powodzenie w biznesie. Po tej aferze z hotelem mój szacunek do niego zniknął niemal całkowicie a po tej walce spadł do zera. To była najbardziej żenująca walka jaką kiedykolwiek widziałem

@JokerBonifacy:

Serio, jak Ty uważasz, ze to Pudzian sobie wybrał przeciwnika i zaaranżował walkę? To faktycznie za
  • 11
Serio, jak Ty uważasz, ze to Pudzian sobie wybrał przeciwnika i zaaranżował walkę?

@Szokatnica: Tak, uważam że miał duży wpływ na wybieranie najpierw ogórka, który dostał zapalenia kichy przed walką, a następnie drugiego - jeszcze gorszego ogórka. Byle by tylko wygrał. A dowodem jest brak rekacji sędziego na ewidentne, chamskie złapanie się siatki.

Więc Jokerze Bonifacy... od 11 lat na wykopie, cóż żeś osiągnął? Przypominam, że bycie bordo to nie wyczyn.
iq80 :) wychodzi prawda o Mariuszku

@IcyHot: dawno wyszła, wystarczy jedna jego wypowiedź, przecież to jest przygłup. no ale nie za bycie bystrzakiem mu płacą. skoro gawiedzi imponują takie postawy ¯\_(ツ)_/¯
@JokerBonifacy a to była jego wina, że dostał takiego przeciwnika? Odruchowo też chwycił się siatki, to sędzia dowalił i osoby odpowiedzialne za przygotowanie zastępstwa.