idzii
XDD

#ksw
500
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
morgiel
@idzii: wyobraziłem sobie jak Pudzian wyciąga tego gościa z Tira XDDDDDDD
615
JokerBonifacy
@idzii: kurła, kiedyś szanowałem Pudziana że udało mu się osiągnąć sukces w sporcie ciężką pracą a później ten sukces sportowy umiał przekuć na powodzenie w biznesie. Po tej aferze z hotelem mój szacunek do niego zniknął niemal całkowicie a po tej walce spadł do zera. To była najbardziej żenująca walka jaką kiedykolwiek widziałem
507
D.....r
D.....r
@idzii: Byłoby śmieszne jakby Pudzian tak zrobił i jeszcze dostał niespodziewanie w------l od jakiegoś Mirka, którego obudził śpiącego na zmianie w tym Tirze. xD
104
IcyHot
@idzii: iq80 :) wychodzi prawda o Mariuszku
83
JokerBonifacy
@Bover: Był słaby bo na takie się tylko zgodził? Xddd
30 dychy kładzie na stół KSW i w kilka godzin ma ogarniętych 15 chłopa chętnych do walki z Pudzianem. To pierwsze primo.
Drugie primo, ta walka to była żenada i wyglądała na ustawkę. Pudzian łapie się siatki a sędzia nie reaguje? Te ciosy to był masaż czy walka? Po trzecie primo - ultimo, trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny. Przecież
39
d.....N
d.....N
@idzii: To są groźby karalne.
29
Szokatnica
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
17
zielonestopylucyfera
@idzii koleś może i ma p--------e, ale przynajmniej prawdę napisał.
15
fluga
fluga
@IcyHot afera z nieruchomością..polecam, już dawno wyszło jakim patusem jest Mariuszek
12
JokerBonifacy
Serio, jak Ty uważasz, ze to Pudzian sobie wybrał przeciwnika i zaaranżował walkę?

@Szokatnica: Tak, uważam że miał duży wpływ na wybieranie najpierw ogórka, który dostał zapalenia kichy przed walką, a następnie drugiego - jeszcze gorszego ogórka. Byle by tylko wygrał. A dowodem jest brak rekacji sędziego na ewidentne, chamskie złapanie się siatki.

Więc Jokerze Bonifacy... od 11 lat na wykopie, cóż żeś osiągnął? Przypominam, że bycie bordo to nie
11
PiersiowkaPelnaZiol
@idzii: zamiast przyznać się, że trzymał się tej siatki to XD
8
Bover
Bover
@JokerBonifacy: ale jaka jest w tym wina Pudziana, że jego przeciwnik był słaby? xD
8
PoncjuszPijak
@idzii: Żeby osoba publiczna w tym wieku, z sukcesami w karierze sportowej i biznesowej dawała się prowokować randomom z neta jak jakiś niewyżyty gimbus to jest żenada do kwadratu. Brak klasy.
7
Anoniemamowy
Po tej aferze z hotelem

@JokerBonifacy: przybliż
5
JokerBonifacy
@Bover: już Ci mówię, tylko znajdę oficjalna listę odrzuconych zawodników przez Pudziana xdd ogarnij się trochę
3
Hatespinner
krzyczysz w internecie na Pudziana.

@Bover: Z Pudziana można się co najwyżej śmiać za to jakim jest patusiarskim śmieciem i gangusem. Krzyczenie jest bez sensu.
3
Asarhaddon
@JokerBonifacy o jakiej walce mowa?
2
szuleer
2
Bover
Bover
@JokerBonifacy: czyli coś sobie ubzdurałeś i z racji swoich urojeń krzyczysz w internecie na Pudziana.

Ciężki przypadek, ale różne rzeczy się widzi.
2