Wpis z mikrobloga

a to jakieś szalone wymaganie, żeby facet był dojrzały psychicznie? Kurde, nie wiedziałam. ( ͡° ͜ʖ ͡°) No to faktycznie śmieszne.

@allesisthelal: Czyli zmieniasz zdanie i już nie chodzi o nałogowców, tylko jakiekolwiek zagranie w grę jest oznaką niedojrzałości psychicznej. Spoko, masz prawo tak sądzić. A ja mam prawo uważać, że to głupi i powierzchowny osąd.
  • Odpowiedz
@BratJuzew: mnie osobiście po prostu nie jara granie w gry i wydaje mi się to czynnością dla dzieci, ale to nie znaczy, że swojemu chłopowi zabraniałam - on np. lubił, było to jego wielkie hobby i nie miałam z tym problemu, bo w innych rzeczach przejawiał dojrzałość odpowiednią do swojego wieku, był zaradny i odpowiedzialny. Co nie znaczy, że mi się to zainteresowanie podoba, czy taką osobę, która tak mi
  • Odpowiedz
@Wookash071: true that. Jak słyszę na discordzie kumpla z uk, który mieszka z zajebistą laską, to aż mnie kłuje w serduszku z zazdrości. On z nami gra w dotkę, a w tle słyszę jak ona gra na playstation. On jej tłumaczy jakieś luźne, podstawowe mechaniki w docie, a ona zainteresowana słucha i zadaje pytania i śmieszkują sobie razem. Na wieczór kolacyjka i s--s ile fabryka dała xd
Tzn tego ostatniego
  • Odpowiedz
@allesisthelal: No to masz całkiem sensowne podejście. A wyobraź sobie, że skreśliłabyś całkiem ogarniętego chłopa tylko przez głupie hobby. Myślę, że warto mieć otwarty umysł i nie kierować się stereotypami.
  • Odpowiedz
@maorl

Wprawdzie nie szukam różowej, bo mi z obecną dobrze, ale skoro gry komputerowe to rzecz, która przekreśla faceta dla niektórych, to strach pomyśleć co by było gdyby taka szukająca partnera zobaczyła, że się bawię klockami LEGO w wieku 32 lat :D
  • Odpowiedz
Z reguły maja z tym problem p0lki, których ambicje kończą się na netflixie

@Wookash071: No i co w tym dziwnego, że szuka sobie kogoś do wspólnego oglądania netflixa? xD
Lepiej mieć wspólne zainteresowania, nie ważne jak prozaiczne by się wydawały? Czy się kłócić, kto używa telewizora?
  • Odpowiedz
@Wookash071: "gry komputerowe" zazwyczaj widnieją w tym zestawieniu z innego powodu. Jest różnica pomiędzy tym że facet sobie czasem pyka, nawet pare godzin dziennie ale nie zaniedbuje obowiązków i facetem który robi to samo nałogowo, w każdej wolnej chwili i nie można go oderwać. To tak samo jak z kobietami, które nie mogą oderwać mordy od telefonu i jedyna rozmowa to "aha" i "mhm".

Na tinderze byłam ostatnio bardzo dawno
  • Odpowiedz
@GregPelka: A gdzie ja napisałem cos o wspólnym oglądaniu netflixa? Albo, że to coś złego? Poza tym oglądanie netflixa nie ogranicza sie do korzystania z telewizora. Tak samo granie w gry nie ogranicza sie do korzystania z telewizora. Więc nie widzę tu żadnego problemu. Zwłaszcza, że w miarę ok monitor można kupić za grosze i nie ma problemu z dzieleniem sie ekranem. A poza tym różowe skreslaja za to na
  • Odpowiedz
A poza tym różowe skreslaja za to na samym początku znajomości.

@Wookash071: No a Ty możesz sobie skreślić na samym początku za zainteresowania: netflix&chill oraz za dziecko?
Dalej nie rozumiem w czym problem. Babka ma jakieś tam wymagania, szuka kogoś na stałe. I jeszcze śmie śmieć pisać czego nie lubi? Zamiast z wdzięcznością zaakceptować piwniczaka-wykopka xD
  • Odpowiedz
@GregPelka: No tylko w publicznej opinii facet skreślający babe za dziecko jest najgorszy. A baba skreślająca faceta za spędzanie czasu postępuje mądrze.
Doj*baliscie sie do mnie bo mam pare plusów xD
EOT
  • Odpowiedz