Aktywne Wpisy
OVHcloud +90
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +464
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
@allesisthelal: Czyli zmieniasz zdanie i już nie chodzi o nałogowców, tylko jakiekolwiek zagranie w grę jest oznaką niedojrzałości psychicznej. Spoko, masz prawo tak sądzić. A ja mam prawo uważać, że to głupi i powierzchowny osąd.
Tzn tego ostatniego
Wprawdzie nie szukam różowej, bo mi z obecną dobrze, ale skoro gry komputerowe to rzecz, która przekreśla faceta dla niektórych, to strach pomyśleć co by było gdyby taka szukająca partnera zobaczyła, że się bawię klockami LEGO w wieku 32 lat :D
@Wookash071: No i co w tym dziwnego, że szuka sobie kogoś do wspólnego oglądania netflixa? xD
Lepiej mieć wspólne zainteresowania, nie ważne jak prozaiczne by się wydawały? Czy się kłócić, kto używa telewizora?
Wybierz jedno.
Na tinderze byłam ostatnio bardzo dawno
@Wookash071: No a Ty możesz sobie skreślić na samym początku za zainteresowania: netflix&chill oraz za dziecko?
Dalej nie rozumiem w czym problem. Babka ma jakieś tam wymagania, szuka kogoś na stałe. I jeszcze śmie śmieć pisać czego nie lubi? Zamiast z wdzięcznością zaakceptować piwniczaka-wykopka xD
Doj*baliscie sie do mnie bo mam pare plusów xD
EOT