Aktywne Wpisy

WielkiNos +67
Dziewczyna zaprosiła do siebie kolegę na oglądanie filmu i kiedy razem leżeli zaczął ją dotykać. Faceci w komentarzach uważają, że kolegów się nie zaprasza na oglądanie filmu sam na sam i było to zaproszenie na seks. Kobiety są zszokowane komentarzami, bo nikt nie ma prawa nic od nich chcieć i wspólne oglądanie filmu z kolegą nic nie oznacza. Kto ma rację?
#ankieta #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn #pieklokobiet #podrywajzwykopem
#ankieta #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn #pieklokobiet #podrywajzwykopem
źródło: temp_file1079260284014952583
PobierzCzy zaproszenie faceta do siebie na film to zaproszenie na sex?
- Tak 45.3% (1896)
- Nie 25.8% (1079)
- Trudno powiedzieć 29.0% (1214)

Mamaboss +13

Tylko jakieś bardziej zaawansowane, z ziomkiem ostatnio byliśmy blisko tego osiągnięcia (⇀‸↼‶)
#factorio
Tak serio, to chyba rady/pomysły łatwiej by było dawać, jakbyś napisał jaką strategię przyjęliście.
No i na jakich ustawieniach mapy chcecie to zrobić. Bo jeśli dowalicie sobie dużo surowców i wyłączycie robaki, to jest to dość banalne.
Ogólnie napisałbym, że do wysłania jednej rakiety:
- nie potrzeba pociągów,
- energia wystarczy parowa zasilana węglem,
- piece też na
Przy okazji podpiszę się po tym, że wszystko na żółtych beltach. Są zarówno tańsze w stosunku do przepustowości, jak i oszczędzamy czas który spędzilibyśmy na ulepszaniu.
Natomiast nie zakładałbym z góry, że należy robić main busa. Najszybszą swoją grę (3:41) zrobiłem bez niego.
Co powiecie na temat robotów, ziomek radzi sobie bez i mówi że nie są przydatne, ja natomiast uważam że bardzo ułatwiają grę i przyspieszają mocno.
Serio nie trzeba satelity do achivka?
@Diamond-kun: Moim zdaniem to za dużo. Może spróbujcie 60spm. Robiąc minimum badań na potrzebę rakiety + ewentualnie kilka najbardziej przydatnych, nie będziecie nadążać budować kolejnych części bazy, żeby ta produkcja 90spm miała sens.
Co do robotów, to 8h to tyle czasu, że można robić i z nimi i bez nich.
W grze solowej zawsze robię konstrukcyjne i to stacjonarne właśnie, a nie do plecaka. Wtedy
Skoro chcą zrobić achivka to logiczne, że nie mogą wyłączać.
Tak i nie. Bo za to musisz co chwilę chodzić ścinać drzewa. Lepiej przeznaczyć jedną maszynę na produkcję lepszych słupów.
@
źródło: comment_1616079792XoczNJzg1jjSfsvBUcrTIP.jpg
Pobierz@DanteTooMayCry: Ale można wyłączyć np. propagację zanieczyszczenia, co oznacza, że spotkasz robaki tylko jak sam do nich pójdziesz. Wychodzi na to samo.
Co do punktów, z częścią się nie zgadzam, no ale cóż. Jak widać każdy ma swoje zdanie i metody. ;-)
@Diamond-kun: Mam odmienne zdanie od @DanteTooMayCry szczególnie w kwestii słupów, czerwonych beltów, pieców.
Nieco ponad rok temu bawiłem
źródło: comment_1616083339ROcWb3s4kM9lm0Uc9Wtb08.jpg
Pobierzważne że już generalnie wiem co i jak, i zejście do takich 4 godzin pewnie nie byłoby takie ciężkie