Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MrBeast: dla grup z licencja. Byłem w Białce przy pierwszym zamykaniu stoków i o ile licencji nie specjalnie pilnowali to raczej nie wpuszczali indywidualnych klientów.
Kasina i Harbutowice w pewnym momencie otwarli stoki na 'zajęcia sportowe' u całkiem dobrze to funkcjonowalo ;) mam nadzieje ze teraz będzie tak samo, bo się na weekend wybierałem pojeździć.
  • Odpowiedz
@melba: Ja nd-pt zarezerwowałem hotel a tu takie coś ale z tego co widziałem można się pod jakąś grupę jak coś podłączyć. Bardziej tylko pytanie co z tymi licencjami. Bo nie mam :(
  • Odpowiedz
Kasina i Harbutowice w pewnym momencie otwarli stoki na 'zajęcia sportowe' u całkiem dobrze to funkcjonowalo ;) mam nadzieje ze teraz będzie tak samo, bo się na weekend wybierałem pojeździć.

@melba: Za to ceny wtedy mieli z czapy, w Kasinie 4h 90zł.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MrBeast: na licencje mieli wywalone, sam nie posiadam :) u Ptaka (tam gdzie synowie Pawłowicz jezdzili) tez nie trzeba było ;) i to nie musiałeś mieć rodziny w PiS.
@pavel_ski: w Harbutowicach mieli standardowe ceny. W Kasinie faktycznie podnieśli ale tak naprawdę to chyba o 10/15zl. Dużo wychodziło ale chętnych nie brakowało.
  • Odpowiedz