Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 140
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jackwalker303: robia wymaz zeby sie zabezpieczyc. Ja mialem prywatnie artroskopie biodra tydzien temu. Izolacja 7 dni przed i 7 po. A robia to bo jak zlapiesz covid to wedlug statystyk 25% szans na smierc, 50% na wentylator. takie statystyki ze szpitala dostalem to majty byly mokrawe to sie trzymalem wytycznych
  • Odpowiedz
@Saper86: Rozmawiałeś jakie są tego przyczyny? Czy po prostu?

Ja ostatnio się bałem, że coś mi wyrosło. Pobiegłem do urologa i mi powiedział, że to po prostu jakieś pozostałości po damskich narządach jakie zostają po przekształceniach xD nie pamiętam jak to fachowo się nazywa.
  • Odpowiedz
@Saper86: pamiętam jak pojawił mi się ze 4 lata temu guzek na jądrze. Poszedłem do urologa, na USG, facet pomacał i stwierdził że to jakieś zwłóknienie. Powiem szczerze, że pierwszych parę tygodni ciężko mi było w to uwierzyć, w takim stresie byłem. Do dzisiaj te zwłóknienie mam, nie powiększa się, ani nie zmniejsza. Współczuję, bo gdyby okazało się, że u mnie to faktycznie rak, to bym pewnie wychodził z siebie.
  • Odpowiedz
@Saper86: Fajnie, ze dosyć szybki termin zabiegu. Skoro robią lockdown to postaraj się potwierdzić w tym tygodniu.

Życzę zdrówka!
Wysyłam Ci tez dowcip o jądrze, który dosyć lubię :)

Był sobie rudy pechowiec. Pech prześladował go na każdym kroku, na dodatek miał tylko
  • Odpowiedz