Aktywne Wpisy
Glock17 +34
Jaki jest sens życia jeśli będąc facetem ma się ze 170 cm wzrostu?
W dzieciństwie będziesz wyzywany od kurdupli, w czasach nastoletnich będziesz pierwszym wyborem do gnębienia przez rówieśników naładowanych hormonami wywołującymi agresję i w dorosłym życiu jedyna partnerką do zaspokojenia wiadomo jakich potrzeb będzie twoja ręką.
#depresja #fobiaspoleczna #samobojstwo
W dzieciństwie będziesz wyzywany od kurdupli, w czasach nastoletnich będziesz pierwszym wyborem do gnębienia przez rówieśników naładowanych hormonami wywołującymi agresję i w dorosłym życiu jedyna partnerką do zaspokojenia wiadomo jakich potrzeb będzie twoja ręką.
#depresja #fobiaspoleczna #samobojstwo
neeet +220
Niski facet musi na prawdę mieć "gadane" 10x taką jak ja i zarabiać 2-3 tyle co ja by w ogóle znaleźć partnerke i to tylko jako betabankomat, a i tak nie ma szans by spontanicznie przelecieć jakieś atrakcyjne dziewczyny przy dogodnym seksie bo przezyli chwilowe zauroczenie.
Wykop otworzył mi oczy i strasznie cięty teraz jestem gdy ktoś dyskryminuje takie osoby. Nasza kultura jednak dalej nie widzi w tym nic złego, a motyw niskiego faceta z którego można się posmiać jest powszechny nawet w 2021 roku. Wiem, że za 5-10, max 20 lat będzie to równie głupie jak smianie się z kogoś bo jest np. innego koloru skóry albo niepełnosprawny, ale na razie to są tragedie dziesiątek tysięcy osób, które szybko się nie skończą. Kobiety 170 cm i niższe nie są nieatrkayjne dla facetów więc będa się rodziły kolejne osoby poniżej 170 a może nawet poniżej 160 cm, a ewolucyjne preferencja kobiet by mieć wysokiego i dobrze zbudowanego faceta, a nie niskie chucherko, potrzebuje kilkanaście, może nawet kilkadziesiąt tysięcy lat, na zmianę bo wzrost w dzisiejszym czasie już nie daje przewagi ewolucyjnej. Niski facet, który jest zaradny, inteligentny, pracowity, nie popada w uzależnienia, może zniszczyć wysokiego na wszelkie możliwe sposoby, ale ewolucja potrzebuje czasu by "wdrożyć" to w mózgi.
#przegryw #blackpill #wzrost #chad #podrywajzwykopem ##!$%@? #blackpillraw #stulejacontent #niebieskiepaski
@Syn_Tracza: oni tego nie mówią ale to tak btw xd
zgadzam się (może trochę więcej niż kilka %) dlatego dziwi mnie, że napisałeś że
@Brzychczy: Otwarł mi oczy na fakt, że bardzo niscy faceci na prawdę nie mają łatwo, są też często wyśmiewani za sam fakt niskiego wzrostu. Jeszcze kilka lat temu nie byłem w ogóle świadom preferencji kobiet co do wysokosci faceta, byłem przekonany, że jeżeli facet nie jest ewidentnym karłem 140 cm to ma takie samo powodzenie jak ktoś 190-200cm. Nie wiedziałem bo
Uwaga alert, faceta babka podrywala w klubie, postawila drinka i muskala w ucho. Normalnie pora zaczac pisac ksiazki: jak podrywalem laski
@Xxonaxx: Nie, nigdzie tak nie napisałem, to tylko twoje urojenia
Najpierw by musiała mieć okazje spotkać mnie gdzieś indziej niż w szkole bo ja poza szkołą nie miałem żadnego kontaktu z kobietami bo byłem mocno wyalienowany, wstydziłem się kobiet
To jest logiczne czysta matematyka
Morda =wzrost dlatego ze:
Sredni wzrost+dobra morda=wysoki wzrost i srednia morda