Wpis z mikrobloga

Czy to p-----b? Chaturbate? Nie to tylko platforma do streamowania o nazwie Twitch.

Oglądam twitch od roku 2014 (głównie forsen i dota/aoe2) i to co się wyprawia w przeciągu tych 2 lat mnie osłupia. Kiedyś ta strona była dla nerdów którzy są najlepsi w jakiejś grze albo robią gameplaye z gier. Firma ta jest prowadzona z jednej strony przez lewicowych SJW cucków i innych a z drugiej strony są simpy którzy za fotki w bieliźnie dają laskom parterstwo i inne przywileje. USA to jednak piękny kraj. Najpierw wprowadzają zasady które mają chronić dzieci przed oglądaniem "oversexualized" kontentu a z drugiej strony zezwalają na siedzenie laskom w majtkach i bikini BA nawet laski mogą sobie robić streamy w basenie https://twitter.com/slasher/status/1163131442689380353 https://www.youtube.com/watch?v=kgGlwCSpmdo . Jak widać zasady działają tylko w jedną stronę. A co z drugą męską stroną streamerów zapytacie? A no nie którzy dostają bana na miesiąc za powiedzenie "retard" albo za pokazanie przez przypadek 1 sekunde sutka kobiety lub za ta gdy ktoś w grze powiedział "nigga". I tak to się żyje w tej kapitalistycznej ameryce. Czasy coraz bardziej zepsute bez żadnych zasad moralnych ani refleksji.

#twitch #stream #rozowepaski
rtpnX - Czy to p-----b? Chaturbate? Nie to tylko platforma do streamowania o nazwie T...

źródło: comment_1615749706j4a6UmkDLzIjRCyjDyNjvy.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rtpnX: no te wszystkie Just Chatting czy inne najpopularniejsze kanały, nawet pozornie czysto gejmingowe (laska, owszem, gra, ale kamera skupia się głównie na jej w-------m dekolcie) to rak jak c--j, no ale da się tego uniknąć wybierając sensowniejsze streamy. Dla mnie twitch to platforma do pooglądania konkretnych gier, więc w większości przypadków takie lafiryndy mnie omijają. Co nie zmienia faktu, że zwykli streamerzy i szeroko pojęta społeczność też jest mocno
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@rtpnX: jak Makuła odpalił na 3 sekundy trailer z jakieś hentai gry z ruchaniem to od razu ban, jak jakaś laska wystawia cipsko do kamery, bo "zapōmniała" majtek, to wszystko jest git.
  • Odpowiedz
@rtpnX ta laska to aktorka p---o i to taka hardkorowy. Wyskoczyło mi to w polecanych ale usunąłem rekomendację, wyświetlenia ma ona i jej podobne ogromne a to jest takie puste że głowa boli jak to można oglądać. Ale teraz pytanie czy zły jest Twitch czy raczej te tysiące oglądających takie rzeczy, w sumie co się dziwić twitchowi że pozwala na takie rzeczy jak wyświetlenia się zgadzają. Na Twitch zacząłem wchodzić dopiero
  • Odpowiedz
@rtpnX: Tak działa właśnie prawica i kapitalizm. Seksowny wygląd przyciąga, ale nie może być za dużo nagości, bo musieliby wprowadzić ograniczenia dla młodej widowni.
Zaskoczę Cię, ale serwis sobie doskonale wykalkulował jaka doza seksu jest akceptowalna.
#lewactwo pieni się niczym Gomułka na widok biustu Jędrusik, ale w stanach mało kogo to rusza.
  • Odpowiedz
@rtpnX nie rozumiem tylko oburzenia, gdyby nie ten zalew postów o tych babeczkach bez przerwy od paru lat, to pewnie większości bym nie znał, a najbardziej porąbanych akcji bym nie widział. Jest to co najmniej dziwne, że Twitch na to pozwala - to prawda. Ale w żaden sposób nie oddziałowuje to na moich ulubionych streamerow, nie zaczęli nagle chodzić z dekoltem czy pokazywać d--y.

No ale, prosty człowiek bez wroga traci
  • Odpowiedz