Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
freddd +349
Pamiętasz - plusujesz
#gimbynieznajo
#gimbynieznajo
Oglądam twitch od roku 2014 (głównie forsen i dota/aoe2) i to co się wyprawia w przeciągu tych 2 lat mnie osłupia. Kiedyś ta strona była dla nerdów którzy są najlepsi w jakiejś grze albo robią gameplaye z gier. Firma ta jest prowadzona z jednej strony przez lewicowych SJW cucków i innych a z drugiej strony są simpy którzy za fotki w bieliźnie dają laskom parterstwo i inne przywileje. USA to jednak piękny kraj. Najpierw wprowadzają zasady które mają chronić dzieci przed oglądaniem "oversexualized" kontentu a z drugiej strony zezwalają na siedzenie laskom w majtkach i bikini BA nawet laski mogą sobie robić streamy w basenie https://twitter.com/slasher/status/1163131442689380353 https://www.youtube.com/watch?v=kgGlwCSpmdo . Jak widać zasady działają tylko w jedną stronę. A co z drugą męską stroną streamerów zapytacie? A no nie którzy dostają bana na miesiąc za powiedzenie "retard" albo za pokazanie przez przypadek 1 sekunde sutka kobiety lub za ta gdy ktoś w grze powiedział "nigga". I tak to się żyje w tej kapitalistycznej ameryce. Czasy coraz bardziej zepsute bez żadnych zasad moralnych ani refleksji.
#twitch #stream #rozowepaski
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaskoczę Cię, ale serwis sobie doskonale wykalkulował jaka doza seksu jest akceptowalna.
#lewactwo pieni się niczym Gomułka na widok biustu Jędrusik, ale w stanach mało kogo to rusza.
No ale, prosty człowiek bez wroga traci