Wpis z mikrobloga

Hej, muszę wam coś wyznać, bo wyrzuty sumienia mi nie dają spokoju. We wcześniejszym wpisie nie do końca byłem szczery z wami, jest mi z tym źle, dlatego postanowiłem wyznać prawdę, może będzie mi lżej na serduszku chociaż trochę.
Mówiąc, że nie do końca byłem szczery mam na myśli to, że tam właściwie nic prawdziwego nie było, od początku was oszukiwałem, kłamałem i manipulowałem, a na swoje usprawiedliwienie mogę jedynie powiedzieć, że doszło do tego na wskutek pomyłki i poczynienia błędnego założenia(mianowicie przeszacowałem znacznie iloraz inteligencji odbiorców).
Nie sądziłem, że wierzycie we wszystko co randomowa osoba napisze w internecie, nic nie weryfikujecie, i można wami bawić się jak pacynkami w teatrze.
A wasze komentarze kasowałem po to, żebyście mieli jeszcze większy ból dupy.
Teraz przynajmniej wiem gdzie popełniłem błąd.

Wołam użytkowników, którzy zaplusowali następujący wpis lub komentarz:
https://www.wykop.pl/wpis/56128403/pozdrowki-przesylam-wam-mordeczki-kochane-prosto-z/

#narkotykizawszespoko #praca #pdw #pdk #policja #hwdp #pracbaza
  • 50
@gustowny_dzikus: bo zmieniłem się naprawdę, i przewartościowałem swoje życie, wiele sobie przemyślałem, i nie chciałbym kroczyć drogą kłamstwa, bo daleko bym nie zaszedł pewnie. Teraz już jestem innym człowiekiem, lepszym człowiekiem, a przyznanie się do błędu uważam za konieczne, aby zadośćuczynić chociaż odrobinę ofiarą swoich działań.