Aktywne Wpisy
jmuhha +25
Jest jakaś apka, gdzie mogę tworzyć taski do wykonania dla #niebieskiepaski a on dla mnie? I taka, że mogłabym mu odhaczać wykonane taski (lub nawet je oceniać)
jmuhha +22
Wytłumaczy mi ktoś skąd rolnicy mają fury za pół bańki? ( ಠ_ಠ)
Myślałem, że bogactwo to programista 15k z mieszkaniem 50m we Wrocławiu, z potem oglądasz program i pięć ciągników na podwórku
#rolnikszukazony
Myślałem, że bogactwo to programista 15k z mieszkaniem 50m we Wrocławiu, z potem oglądasz program i pięć ciągników na podwórku
#rolnikszukazony
Na naszą stronę promocyjną wleciała lista ofert czasowych na kolejny tydzień, link na fb i telegramie (a linki do nich w naszym profilu @AliPaczka ) ;)
Dodatkowo od jutra rusza opcja wysyłki łączonej dla wybranych przedmiotów, w związku z tym o 9:00 pojawią się specjalne kody rabatowe na tą formę wysyłki:
$3 przy mwz $5 dla nowych kont
$2 przy mwz $15 dla wszystkich
Ali deklaruje dostawę w 15 dni, nie wiemy jeszcze jak to będzie wyglądało ale damy znać.
Link do strony promocyjnej gdzie jest więcej info również na naszym fb i telegramie.
Co do wysyłek Aliexpress Saver Shipping, które zostały dodane po naszych licznych zgłoszeniach opóźnień w dostawie Cainiao Super Economy Global, ostatnio zaczęły docierać i czas wynosi około 30-35 dni. Oby się utrzymał na tym poziomie.
#aliexpress #promocje #alipaczka #alipaczkanews #alipaczkapoleca
Jeszcze taka ciekawostka: o ile przedtem łączyli ASS z ekonomicznymi przesyłkami i wszystko szło szybko razem, tak teraz zauważyłem, że ASS łącza tylko że sobą, a to nowe ustrojstwo Saver leci dalej.
@lyncz: poprawka, jest ale takie jak inne PL0000.. Czyli wygląda legitnie ale tylko do Belgii.
2021-03-18 08:21 doręczenie przesyłki do DHL Parcelshop zostało wstrzymane. Prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta DHL Parcel pod numerem 42 6 345 345 [Rzeszów]
Skąd apka wzięła to info? Ani strona sklepu ani śledzenie www tego nie mówią i w sumie nie wiem czy mam się