Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kiedy zaczęliście rozmawiać z partnerem/partnerką o dzieciach? Jak szybko czuliście, że „tak, z nim/nią chcę mieć dzieci”?
Z moim chłopakiem spotykam się zaledwie od kilku miesięcy, jeszcze się poznajemy, ale to nabrało intensywności, która trochę mnie przeraża.
Oboje jesteśmy po 30, z naszych rozmów między słowami wynika, że oboje chcemy poważnego związku i założenia rodziny. Problem w tym, że w ostatnich tygodniach padło pytanie ile chcę mieć dzieci ("3,
Kiedy zaczęliście rozmawiać z partnerem/partnerką o dzieciach? Jak szybko czuliście, że „tak, z nim/nią chcę mieć dzieci”?
Z moim chłopakiem spotykam się zaledwie od kilku miesięcy, jeszcze się poznajemy, ale to nabrało intensywności, która trochę mnie przeraża.
Oboje jesteśmy po 30, z naszych rozmów między słowami wynika, że oboje chcemy poważnego związku i założenia rodziny. Problem w tym, że w ostatnich tygodniach padło pytanie ile chcę mieć dzieci ("3,
prawiczek92 +9
jakaś 14 latka napisała do mnie na gg i proponuje mi spotkanie do kawiarni isc czy nie? Napisala ze za siebie zaplaci #przegryw #przegrywpo30tce #podrywajzwykopem
Jak naprawdę działa kapitalizm: dzieci z biednych rejonów giną w wieku 8 lat, bo zapracowały się na śmierć
Nie dajcie się kapitalistycznej propagandzie "sukcesu".
#antykapitalizm #gospodarka
@Ignacy_Loyola: Podstawowe pytanie brzmi, czemu ja mam się tym przejmować? Jeśli dzięki ich niewolniczej pracy, mogę mieć iPhona 100 zł taniej, a Samsung mógł przeznaczyć $1,5 mld na badania nad zakrzywianymi ekranami, które kiedyś będę mógł kupić, to jestem w stanie poświęcić te dzieci.
@Ignacy_Loyola: Nikt tak nie myśli. Sukces kraju zależy od większej ilości czynników niż sam kapitalizm, choć ten jest podstawą.
nie do tyłu tego typu łasie wizowie
Botswana kapitalistyczna miejsce 108
Burkina Faso socjalistyczna 185
To kto bardziej poszedł do przodu?
Jeszcze lepiej porównywać graniczące ze sobą Zimbabwe i Botswanę gdzie oba mają bogactwo naturalne a w jednym ustrój spowodował dobrobyt i najlepsze życie na Południe od Sahary a w drugim hiperinflację i biedę.
odpakować?