Aktywne Wpisy
Zdradze wam przepis na spokojne i szczesliwe zycie w zwiazku - zone trzeba traktowac jak zone.
Nie wolno podchodzic do niej jak do rownego sobie, kobiety nie rozumieja wielu rzeczy, czesto kieruja sie emocjami a nie logika. Oczywiscie dziala to tez w druga strone, gdzie jest lepsza ode mnie w wielu aspektach ale dzisiaj nie o tym.
Mam 28lv, zona 26lv jestesmy malzenstwem od 3 lat, w zwiazku od 4. Od samego
Nie wolno podchodzic do niej jak do rownego sobie, kobiety nie rozumieja wielu rzeczy, czesto kieruja sie emocjami a nie logika. Oczywiscie dziala to tez w druga strone, gdzie jest lepsza ode mnie w wielu aspektach ale dzisiaj nie o tym.
Mam 28lv, zona 26lv jestesmy malzenstwem od 3 lat, w zwiazku od 4. Od samego
Czy przez obecną młodzież czeka nas upadek?
Jestem z rocznika 2002 i jak chwilkę żyję na tym świecie, z kim nie rozmawiałem to słyszę jacy my młodzi jesteśmy do dupy, nic nie umiemy i do niczego się nie nadajemy. Pracować nam się nie chce, uczyć, sportu uprawiać tylko całe życie w tych telefonach. Dziewczyny to za kasę puszczają się z dziadami w galeriach. No upadek jakichkolwiek wartości. Relacji żadnych nie mamy prawdziwych
Jestem z rocznika 2002 i jak chwilkę żyję na tym świecie, z kim nie rozmawiałem to słyszę jacy my młodzi jesteśmy do dupy, nic nie umiemy i do niczego się nie nadajemy. Pracować nam się nie chce, uczyć, sportu uprawiać tylko całe życie w tych telefonach. Dziewczyny to za kasę puszczają się z dziadami w galeriach. No upadek jakichkolwiek wartości. Relacji żadnych nie mamy prawdziwych
Czy młodzi ludzie nadają się do czegokolwiek?
- tak 49.5% (433)
- nie 50.5% (442)
Wczoraj dowiedziałem się że Warszawa została zniszczona podczas wojny, ponieważ Bogu nie podobało się to że przeprowadzano tam aborcje i prowadzono burdele. W związku z tym mam kilka pytań.
Dlaczego Bóg ostrzegł siostrę Faustynę, a nie mieszkańców Warszawy? Czy to ona prowadziła te burdele i przeprowadzała aborcje?
Jeżeli Bóg jest sprawiedliwy, to dlaczego ukarał całą Warszawę, a nie tylko tych co grzeszyli?
Bóg ostrzegł siostrę Faustynę przed wybuchem wojny. Czy oznacza to że to Bóg wywołał wojnę tylko po to aby móc ukarać Warszawę?
#bekazkatoli #bekazprawakow #neuropa
@dendrofag: czyli mówisz, że dobry Bóg kazał bandzie SS-psycholi Dirlewangera zgwałcić i zarżnąć niewinną mieszkankę Warszawy i zrównać jej dom z ziemią, bo w mieście w którym mieszkała były burdele i przeprowadzano aborcje, podczas gdy ksiądz pedofil sobie żyje do sędziwego wieku w ciepełku. Dobre masz te teorie, koniecznie postuj kolejne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bartolomis: ej no ale skoro tak, do tego podchodzisz to przecież nie kara na tych złych amerykanów tylko nagroda dla tych lewicujących bezecników. Gdzie tu logika w działaniach Boga?
@bartolomis: Tam nie ma nigdzie ad personam.
Dlaczego Bóg ostrzegł siostrę Faustynę, a nie mieszkańców Warszawy? Czy to ona prowadziła te burdele i przeprowadzała aborcje?
Jeżeli Bóg jest sprawiedliwy, to dlaczego ukarał całą Warszawę, a nie tylko tych co grzeszyli?
Bóg ostrzegł siostrę Faustynę przed wybuchem wojny. Czy oznacza to że to Bóg wywołał wojnę tylko
@MORTAL_KOMBAT: ty też
Łk 13, 1-5
nie
@bartolomis: Niemowlęta też zginęły dlatego, że nie chciały się nawrócić? Czy to wypadek przy pracy wszechmocnego i sprawiedliwego Boga?
@bartolomis: A dlaczego nie mieszkańców Warszawy, którzy grzeszyli? Rozalia nawet nie mieszkała w Warszawie, a w Krakowie.
To w żaden sposób nie odpowiada na moje pytanie dlaczego Bóg ukarał niewinnych ludzi.
Wszystko wskazuje na to że tak. Bóg chciał ukarać grzeszną Warszawę i wywołał wojnę która doprowadziła do zniszczenia stolicy.
Jak niemowlę miało się nawrócić?
@bartolomis: czyli jak Polacy sobie demolowali swój kraj poprzez gnębienie chłopów i aborcję to trzeba było na niego spuścić zniszczenie i zabić setki tysięcy niewinnych. A jak amerykanie gnębili chłopów to trzeba im zesłać prezydenta, który promuje aborcje. Gdzie tutaj logika w działaniach Boga?
@bartolomis: Nadstaw drugi policzek. A nie, zapomnialem ze polski katolik nie slucha jezuska, bo jezusem byl lewakiem
@prawa_reka_sorosa: No ba.
@zewimen: nie mówił do niemowląt
@duncanidaho2: zawsze daje czas na nawrócenie, Polacy też mieli
@Bounty: nic takiego nie napisałem, nie pisz kłamstw
@M0nty: dla ciebie jest Prz 26, 3
no #!$%@? rzeczywiście