Aktywne Wpisy

drakonia +933
Mirasy, wracam do Was z trzecią częścią sagi o oszustwie na OLX w sprawie odkurzacza. W razie potrzeby: link do pierwszej i link do drugiej części
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,

SirPoopyTail +414
Cześć, potrzebuję ekspresowo zebrać odpowiedzi do mojej ankiety do pracy magisterskiej. Z tej okazji robię #rozdajo
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.

źródło: comment_1615261764TS7EQKTSbJr1fKXjGMb82Q.jpg
Pobierzźródło: comment_1615265173tXsRL0UPLchG1taEzG5thG.jpg
Pobierzźródło: comment_1615273634gDK04Gk3EMkjMq8OpmgBrq.jpg
PobierzAle jak chce moich pieniędzy to musimy się o nie n---------ć, bo dobrowolnie nie oddam.
@Bekovsky: i jakiego niepotrzebujemy w sumie też.
Myślałem, że to jest jakiś trolling xD. Ja jebię, to jest prawdziwe.
@slabehaslo: Najlepiej niech od razu kupi kilkaset respiratorów (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Bla, bla, bla,
Bla, bla, bla,
Blaaaa - a w tym sensu brak
Pewnie zaraz jakaś ZAIKSowa policja po mnie przyjdzie nasłana przez Zdziśka, ale co tam...