Aktywne Wpisy
Zoyav +89
kolejna nielogiczna moda której nigdy nie zrozumiem, to kabiny prysznicowe bez drzwi
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
Brawo dla uśmiechniętych fajnop0laków z Jagodna.
Jesteście cudowni ❤️❤️❤️
( ͡º ͜ʖ͡º) #rudeobietnice
#bekazlewactwa #bekazpo #idiokracja
Jesteście cudowni ❤️❤️❤️
( ͡º ͜ʖ͡º) #rudeobietnice
#bekazlewactwa #bekazpo #idiokracja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
jak wyleczyć się z depresji?????
próbowałem pobiegać ale nie pomogło.......
Bo tak serio to wysilek wzmaga naturalną produkcję serotoniny, uwalnia endorfiny i uprawiany regularnie, przez dlugi czas rzeczywiście działa pomocniczo. Lekarze zalecają nieraz podczas odstawiania leków. Mi pomógł wysiłek (mając deprechę byłem grubasem, potem się ogarniałem, trening siłowy, bieganie, sporo schudłem).
Co do opieki lekarza-przyda się psychoterapia. Same leki to są spoko żeby przykryć objawy ale nie leczą choroby.
Poproś lekarza o zmianę jeśli po kilku miesiącach efekty nie są zadowalające.
@thewickerman88
Psychoterapia też jest. Nie biegałem długo, ciężko teraz się zebrać do tego
@shitty_support
No nie poddaje się, nie mam innego wyboru jak się starać żyć i z tym coś robić
BTW, u mnie pomógł Asertin i Nasen, doraźnie Hydroksyzyna i co jakiś czas Debretin. Wiadomo, że zależy od człowieka ale Asertin to złota struga cieplutkiego światła blokująca niechciane uporczywe i powtarzające się myśli. Jakby wyprosił z mojej głowy milion non-stop krzyczących osób i zostałam wreszcie tylko ja sama. W ciszy. Mogąca wreszcie zapanować nad myślami. Tego Ci życzę. Powodzenia!