Wpis z mikrobloga

Bez przesadzy. Patrzac obiektywnie to nic z tego fragmentu nie wynikalo oprocz tego co kazdy sobie dopowiada teraz. Praca 24/7, a bycie pod telefonem i to tez dwie rozne kwestie. Moze pracuje realnie kilka godzin, a czasami trzeba cos na tel zalatwic. 2,5k to nie jest mnostwo pieniedzy, ale nie znamy zakresu obowiazkow to po pierwsze. Po drugie przeciez nikt nikogo nie zmuszal aby tam pracowal za tyle. To ze ktos ma
@Kalypsoo: Przeciez nikt Ci nie karze wysylac CV :) Jakis czas temu komentarze po co Trombie asystent przeciez on nic nie robi na filmikach, a teraz wszyscy oburzeni co to za pieniadze za rzekome nic nie robienie. Trzeba sie zdecydowac
@sir_jarvis:
1. Ewidentnie nie byłeś jeszcze nigdy w pracy.
2. Sprawdź ile wynosi najniższa krajowa.
3. To nie była posada tylko śmieciówa patrząc na to, że ci ludzie #!$%@?ą z dnia na dzień.
4. Bycie pod telefonem 24/7 to praca 24/7.
5. Nikt nikogo nie zmuszał do pracy za takie pieniądze to ma być jakieś #!$%@? błogosławieństwo? xDD ja #!$%@? wy frizoluszki to naprawdę macie błoto w mózgu xD
6. Cały
@wcfilmowe: W kazdym punkcie pudlo, slabo!
Powiedz mi znawco Ty pewnie widziales te umowe i wiesz czy to bylo 2,5k brutto czy netto? Moze wrzuc skana bo ja niestety wole nie wypowiadac sie w przeciwienstwie do Ciebie na tematy o ktorych nie mam pojecia. Powtarzam nie znany jest zakres i wymiar etatu wiec wszystkie punkty o ktorych napisales w sumie szkoda czasu komentowac.
@sir_jarvis: no właśnie się podpisałeś wiedzą xD

bo ja niestety wole nie wypowiadac sie w przeciwienstwie do Ciebie na tematy o ktorych nie mam pojecia.

A właśnie dokładnie to robisz, bo nie masz pojęcia jak wygląda zatrudnienie w tym kraju xD Jakiego etatu jak to była umowa o dzieło? xD tu nie trzeba zaglądać w papiery, wystarczy znać prawo pracy, żeby wiedzieć że jak jesteś na etacie to nie możesz z
@wcfilmowe: Po sposobie Twojej wypowiedzi i ilosci „xd” mozna wnioskowac, ze sam konczysz gimnazjum. Gdy pisalem o „etacie” to mialem na mysli wymiar czasu pracy/zakres obowiazkow, ktory jest nie znany, a nie o sposob zatrudnienia. I oczywiscie ze pewnie to byla umowa o dzielo lub zlecenie. Jednak jak juz sie czepiasz slow to bez zagladania w kodeks pracy bys wiedzial, ze nawet na umowie o prace mozesz „z dnia na dzien
Gdy pisalem o „etacie” to mialem na mysli wymiar czasu pracy/zakres obowiazkow,

@sir_jarvis: fikołkuj dalej. Nie czepiam się słów tylko używasz pojęć, których znaczenia nie znasz i dziwisz się, że ktoś rozumie je tak jak powinien, a nie tak jak mówi twoja niewiedza xD napisałeś o etacie to ci odpisałem o etacie. To tak jakbyś mi napisał, że jechałeś samochodem, ale mówiąc samochód miałeś na myśli rower xD

To kiedy zakonczysz