Aktywne Wpisy
Ejber_z_Fyrtla +901
Siedzę sobie na porodówce, niebawem zostaje ojcem bliźniaków (ʘ‿ʘ) dajcie tego słynnego plusika na odwagę ᕦ(òóˇ)ᕤ #tatacontent #porod #chwalesie
LezliNilsen +129
Znajoma parka przed 40stką ma dwójkę dzieciaków w tym 1 syn już chyba z 13 lat. Przeciętni ludzie, średnie i wyższe wykształcenie, pracujący, żadna patolnia. Dzieciak już wychowany, że tak to nazwę "bezstresowo", po nowoczesnemu.
To jak bardzo on nie szanuje ojca to mi się w głowie nie mieści. Spotkaliśmy się w większym gronie na święta. Dzieciak potrafi dopyerdalać ojcu przy stole dosłownie jakby z koleżką sobie rozmawiał. Usłyszałem już teksty typu:
To jak bardzo on nie szanuje ojca to mi się w głowie nie mieści. Spotkaliśmy się w większym gronie na święta. Dzieciak potrafi dopyerdalać ojcu przy stole dosłownie jakby z koleżką sobie rozmawiał. Usłyszałem już teksty typu:
#friz
1. Ewidentnie nie byłeś jeszcze nigdy w pracy.
2. Sprawdź ile wynosi najniższa krajowa.
3. To nie była posada tylko śmieciówa patrząc na to, że ci ludzie #!$%@?ą z dnia na dzień.
4. Bycie pod telefonem 24/7 to praca 24/7.
5. Nikt nikogo nie zmuszał do pracy za takie pieniądze to ma być jakieś #!$%@? błogosławieństwo? xDD ja #!$%@? wy frizoluszki to naprawdę macie błoto w mózgu xD
6. Cały
Powiedz mi znawco Ty pewnie widziales te umowe i wiesz czy to bylo 2,5k brutto czy netto? Moze wrzuc skana bo ja niestety wole nie wypowiadac sie w przeciwienstwie do Ciebie na tematy o ktorych nie mam pojecia. Powtarzam nie znany jest zakres i wymiar etatu wiec wszystkie punkty o ktorych napisales w sumie szkoda czasu komentowac.
A właśnie dokładnie to robisz, bo nie masz pojęcia jak wygląda zatrudnienie w tym kraju xD Jakiego etatu jak to była umowa o dzieło? xD tu nie trzeba zaglądać w papiery, wystarczy znać prawo pracy, żeby wiedzieć że jak jesteś na etacie to nie możesz z
Historie z byłą asystentką wersow slyszales?
@sir_jarvis: fikołkuj dalej. Nie czepiam się słów tylko używasz pojęć, których znaczenia nie znasz i dziwisz się, że ktoś rozumie je tak jak powinien, a nie tak jak mówi twoja niewiedza xD napisałeś o etacie to ci odpisałem o etacie. To tak jakbyś mi napisał, że jechałeś samochodem, ale mówiąc samochód miałeś na myśli rower xD