Wpis z mikrobloga

@Burczan: moją kobietę na przykład w-------ą cięte kwiaty bo to tak jakby ktoś Ci dał 50-70zł, których nie możesz wydać przez trzy dni a po tych trzech dniach one wyparowują. Zdecydowanie woli praktyczne rzeczy, kiedyś poprosiła żebym kupił jej dobrą oliwę i sos Worcestershire bo przynajmniej jest z tego jakiś pożytek.
  • Odpowiedz
@Burczan: Moja ostatnio mówiła, ze przydałby jej się blender jakiś fajny. Dostała zajebisty blender xD Wole kupić jej coś takiego niż kwiaty które po tygodniu w--------i do śmieci
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Burczan: ja bym sie nie ucieszyła bo i z czego?
Mop to mop, wyposażenie mieszkania. Kupuje się jak jest potrzebny i tyle. To żadna atrakcja. Wszyscy domownicy z tego korzystają. To tak jakby nie wiem, papier toaletowy dawac w prezencie albo proszek do prania.

Prezent ma przede wszystkim być spersonalizowany pod obdarowywanego i dawać mu radośći i być atrakcją, czymś do czego oczy się świeca na wystawie.

Raczej mało jest
  • Odpowiedz
@wonsz_smieszek no właśnie mam wszędzie panele laminowane oprócz łazienki i myje normalnie, w instrukcji też napisane że można.

@Variv parowy i mega wygodny.
Wlewasz wode, włączasz (kabel ma długi chyba z 10m) i parą daje, żadnej chemii nie trzeba i smugi nie zostają. nie trzeba się bawić w żadne wiadra z wodą
  • Odpowiedz
@klokupk: i to parowanko daje radę w kuchni z jakimiś przyschniętymi plamami? Bo to najbardziej uciążliwe z tradycyjnym mopem, nie jestem w stanie zdrapać czegoś, co od paru dni sobie siedzi - trzeba mocno trzeć, na mokro itd. Takim wynalazkiem idzie elegancko?
  • Odpowiedz