@wonsz_smieszek a w sumie chyba nigdy nie mam nic przyschniętego, bo też mam tam panele laminowane i od razu ścieram na bieżąco jak coś leci. Jak chcesz to mogę #!$%@? czymś i poczekać aż zaschnie XD
@klokupk: jak zauważę to zetrę, ale gdzieś pod szafkami zawsze potem kropelki czegoś, co skapnęło znajdę. Kropki z kawy wyschnięte głównie :/
Za test będę wdzięczny. Nie wiem, kiedy teraz jest najbliższy dzień chłopaka czy mężczyzny, żebym mógł sam sobie kupić tego mopa i dyskutować nad kijem w dupie :D
@Burczan: @Yungarczi: @upadly: jeśli są w luźnych stosunkach, to będą zadowoleni ze wspólnej "zabawki". Jeśli jednak oczekiwała bukietu 101 róż, najnowszego iphona oraz błyskotek, czego zdjęcie wrzuciłaby na instagram, to może być lekki zgrzyt. ( ͡°͜ʖ͡°)
@wonsz_smieszek no właśnie mam wszędzie panele laminowane oprócz łazienki i myje normalnie, w instrukcji też napisane że można.
@Variv parowy i mega wygodny. Wlewasz wode, włączasz (kabel ma długi chyba z 10m) i parą daje, żadnej chemii nie trzeba i smugi nie zostają. nie trzeba się bawić w żadne wiadra z wodą
@wonsz_smieszek si :) ale jakąś mocniejszą wersję (chciałam coś, co zmyje mi klejące plamy produkowane przez tarczniki zimą na moich dużych drzewach cytrusowych, które niestety zimą muszą stać w salonie) Używam też do mycia kabiny prysznicowej itp. Nie spodziewałam się, że za pierwszym "przejechaniem" znikną plamy od robali, ale naprawdę daje radę :)
@KaWuSia89: ooo, i jak się sprawują poszczególne funkcje? Mop rozumiem że spoko, a reszta? Używasz? Myślałem jeszcze nad wykorzystaniem do okien czy luster. Ewentualnie kafelków w łazience.
@wonsz_smieszek z oknami jeżeli chodzi o brud to elegancko, ale potem i tak trzeba przetrzec plynem do szyb, bo zostaja zacieki. Trzeba albo mieć coś do odciągania wody albo wytrzeć potem samemu na sucho. Ja moczę trochę tą szmatkę w płynie do szyb, to jest lepiej. Potem tylko przejadę ręcznikiem na sucho i gotowe. Wszystko lepsze niż ścierka i miska xD
@klokupk: to jest Mercedes wśród mopów :D Ja w Lidlu kupiłem obrotowego też z Viledy, już nie pamiętam ile zapłaciłem ale coś około stówki. Jest fajny, na pewno lepszy niż miotła i szmata którą myłem podłogi całe dzieciństwo.
@Bomfastic: ten z obrotowym pedałem jest zajebisty. Mój mi kupił w osiedlowym lewiatanie za 129zl. W tesco widzialam za 159zl. Wiec troche taniej. Cykniesz nogą dwa razy i mop odwirowany z brudnej wody. Drugi ktory mam tez spoko jest ten z dzielonym wiadrem - brudna woda nie miesza sie z czystą. Też myje nim jak #!$%@? :D
Fejk bądź nie - Stanowski to pisowski sprzedawczyk co regularnie bywał w Orlenie na dywaniku Obajtka, partycypował w kasie z TVPIS i Funduszu Sprawiedliwości.
źródło: comment_1615186198laT9vtvBmQ9sbquewzEqWT.jpg
PobierzJak chcesz to mogę #!$%@? czymś i poczekać aż zaschnie XD
Za test będę wdzięczny. Nie wiem, kiedy teraz jest najbliższy dzień chłopaka czy mężczyzny, żebym mógł sam sobie kupić tego mopa i dyskutować nad kijem w dupie :D
Jeśli jednak oczekiwała bukietu 101 róż, najnowszego iphona oraz błyskotek, czego zdjęcie wrzuciłaby na instagram, to może być lekki zgrzyt. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Variv parowy i mega wygodny.
Wlewasz wode, włączasz (kabel ma długi chyba z 10m) i parą daje, żadnej chemii nie trzeba i smugi nie zostają. nie trzeba się bawić w żadne wiadra z wodą
@klokupk Można go używać do paneli?
@KaWuSia89: masz tego Xiaomi Deerma 5 w 1?
Używam też do mycia kabiny prysznicowej itp.
Nie spodziewałam się, że za pierwszym "przejechaniem" znikną plamy od robali, ale naprawdę daje radę :)