ElFlexosteron
656
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
y0gas
@hekktik: nie z frontu tylko z js. Im bardsiej poznaje ten język tym bardziej mnie takie memy śmieszą
42
WalesakEuropejski
WalesakEuropejski
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
36
tellet
@WalesakEuropejski:

Node i npm, JS jest topową i najbardziej rozwojową technologią.

I myk, zwyklacka strona w przeglądarce, która wyświetla praktycznie statyczną treść, po zaimportowaniu node_modules zajmuje tyle, co pół internetu z lat 2001-2003 xD, no ale chociaż jest nowocześnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po prostu podolepiano różne rozszerzenia i protezy, żeby "ten obrazek robił fikołka" na różnych przeglądarkach, a teraz to się nazywa nowoczesność, bo aby
15
tellet
Im bardsiej poznaje ten język tym bardziej mnie takie memy śmieszą

@y0gas: Tak to jest, jak język stworzony na początku do tego, aby przycisk na stronie po kliknięciu w niego strzelił fikołka albo menu się rozwinęło, zaczął być wykorzystywany do budowania systemów, CMSów i wielkich projektów, do których na początku nikt nawet nie planował go wykorzystywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
13
hekktik
hekktik
@ElFlexosteron: czemu sie smiejo z frontendu ; /
9
masaj
@ElFlexosteron: Js jest zajebisty!
9
p.....2
p.....2
@WalesakEuropejski: Zesrałeś się, że aż po drugiej stronie monitora poczułem XD

Jeżeli ktoś utknął w technologiach z przed ponad dekady powinien raczej skupić się na zdobywaniu wiedzy, poszerzaniu horyzontów i poznawaniu trendów zamiast pisać tego typu wysrywy które są jedynie świadectwem braku wiedzy.

Jakie wysrywy, dobrze się czujesz? Wyraziłem tylko swoją opinię, którą absolutnie nie chciałem urazić wielkiego pana programisty fullstack. Ale fakty są też takie, że w pracy i
8
d.....2
d.....2
@ElFlexosteron to ja tylko że z PHP
6
Retsew
@WalesakEuropejski:

Na swoim poziomie

Czyli mówisz, że na start powinienem umieć wszystkie frameworki i biblioteki¿?
4
M.....6
M.....6
@WalesakEuropejski: oho wykopowy programista15k sie zesral XDDDDD
3
Eggy
@y0gas: biorąc pod uwagę te wszystkie fikołki które o--------a js to jest nic w porównaniu z ekosystem tego języka.
1
P.....l
P.....l
@papaj42: ale gdzie msz jakieś zagnieżdżenia? Jedynie kiedyś przy thenach był callback hell.
1
Retsew
1
Miglancu
@ElFlexosteron: @Retsew: ej nie straszcie, wlasnie zaczynam nauke jsa :(((
1
rimyi
@tellet: ale mi smutno teraz
1
WalesakEuropejski
WalesakEuropejski
I myk, zwyklacka strona w przeglądarce, która wyświetla praktycznie statyczną treść, po zaimportowaniu node_modules zajmuje tyle, co pół internetu z lat 2001-2003 xD

@tellet: Do wyświetlania "praktycznie statycznej treści" nie potrzebujesz stawiać swojego serwera na Node. Możesz równie dobrze użyć generatora statycznych treści i wrzucić to na np. AWS S3.

Czyli mówisz, że na start powinienem umieć wszystkie frameworki i
1
Jednorybek
@hekktik: bo nie rozumiejo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
hekktik
hekktik
0
p.....2
p.....2
0