#anonimowemirkowyznania Mirki syn studiuje g---o kierunek ekonomię i to zaocznie. Niestety nie umie angielskiego. Na codzień pomaga nam na gospodarce. Nie wiem po co on tam poszedł na studia powinien pójść na rolnicze studia. Niestety nie wiem co z nim robić. Może go wysłać na jakiś kurs, bo nie chcę żeby skończył jak syn i córka u januszy za najniższą krajową. Proszę o podpowiedzi #studia #studbaza #pracbaza #korposwiat
@AnonimoweMirkoWyznania po opisie to widać, że syn jakiś nieudacznik po ojcu. Pewnie jeszcze masz jakieś inne dzieciaczki pracujące za 1900 czy tam 2300. Nie ma dla waszej rodziny ratunku.
Mirki syn studiuje g---o kierunek ekonomię i to zaocznie. Niestety nie umie angielskiego. Na codzień pomaga nam na gospodarce. Nie wiem po co on tam poszedł na studia powinien pójść na rolnicze studia. Niestety nie wiem co z nim robić. Może go wysłać na jakiś kurs, bo nie chcę żeby skończył jak syn i córka u januszy za najniższą krajową. Proszę o podpowiedzi
#studia #studbaza #pracbaza #korposwiat
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6044946fd2f37c000a2c0d05
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
Pewnie jeszcze masz jakieś inne dzieciaczki pracujące za 1900 czy tam 2300. Nie ma dla waszej rodziny ratunku.