Aktywne Wpisy
belfegorrrr +868
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
gymw8nhnzd +139
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
źródło: Screenshot 2024-08-30 at 09.41.44
Pobierz

“I can afford it, and I deserve it”, is a common refrain from people with high incomes and virtually no savings.
#mrmoneymustachequotes #programista15k
Druga sprawa, że kwintesencją posiadania dużego hajsu, jest możliwość kupowania rzeczy, których się nie potrzebuje. To całe 'milionerzy tak nie robią' to bzdura.
Nie zgadzam się ze wszystkim co pisze MMM, ale muszę przyznać że gość ma w cholerę cennych informacji.
Pieniądze nie gwarantują szczęścia - pieniądze umożliwiają osiągnięcie szczęścia.
@Phallusimpudicus: Ja nie deprecjonuję wartości wszystkich "wskazówek" które są tam napisane, tylko tak jak już napisałem - część z nich nie ma żadnego przełożenia na rzeczywistość i stoi bliżej kołczowego mambo dżambo.