Aktywne Wpisy
JaX92 +124
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +122

Walki nie były takie złe - można popatrzeć, ale za transmisję powinny polecieć głowy, bo najgorsza w moim przypadku od samej gali 1. Wiele razy czarny ekran
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
A usunąłem pierwszy post umyślnie żeby nie kontynuować tej durnej dyskusji i olać... ale ty napisałeś drugi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za coś co uważam za dobre płacę i tyle.
(FAME MMA jest bardziej show i pokazem znanych ludzi a nie sportem więc oglądam niczym cyrk a prawdziwym MMA się nawet nie interesuje zbytnio)
Nie zbiednieję ani nie uważam się za dzbana a
Napisałem jedynie przekornie że znów wyzywam cie na FIFĘ z XD aa i błaznem mogłem Cię nazwać... to rzeczywiście wyzwisko wielkiego kalibru. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I nawet czuję cringe odpowiadając w tej sprawie, ale nie chcę już nic usuwać, bo jeszcze powiesz że mam słabą psychę i Cię wyzywam.
PS. Możemy zawsze zagrać w UFC jak nie chcesz
Nie byłem tego twarzą, ani nikim kto się wypowiada publicznie, ale sporo od siebie dodałem... no chyba, że atakowałeś mnie przez to, że ty