Wpis z mikrobloga

@Dzieci_z_Choroszczy: kiedyś Wojewódzki błyszczał inteligencją - poważnie, znał się na wielu rzeczach i potrafił celnie i bardzo mądrze punktować swoich gości - tudzież ciekawe tematy z nimi poruszać. Zwłaszcza tematy muzyczne (bo był dziennikarzem muzycznym i muzykiem) wychodziły super. Jeszcze z jakieś 6-8 lat tamu oglądałem go, bo lubiłem. Dzisiaj niestety nie daje on już rady i mam wrażenie, że mu teksty podsyłają przez słuchawkę. Jestem trochę boomerem (rocznik '79)
  • Odpowiedz
@Dzieci_z_Choroszczy: Wojewódzki to lustrzane odbicie tego samego problemu fajnopolackich, salonowych błaznów z Konstancina-Jeziornej, który dał się we znaki podczas licznych inb z podobnym kretynem - Chajzerem.

Co z Pisu się pośmieje, nawtyka naziolom i oenerowcom, ponarzeka na zły kościół i opowie żarcikiem nt. Rydzyka zgrywając progresywistę, ale i Twoją siostrę klepnie w dupę z obleśnym uśmiechem na weselu, pożartuje z Ukrainek i p--------i jakimiś prymitywnymi tekstami godnymi Twojego starego, a
KazachzAlmaty - @DziecizChoroszczy: Wojewódzki to lustrzane odbicie tego samego probl...

źródło: comment_1614931765bkyaOEnR4xBJoxsdTologA.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@EstradaOrNada:

poważnie, znał się na wielu rzeczach i potrafił celnie i bardzo mądrze punktować swoich gości - tudzież ciekawe tematy z nimi poruszać. Zwłaszcza tematy muzyczne

posłuchaj sobie podcastów Wojewódzki - Kędzierski - dużo fajniej się tego słucha i często jest właśnie tak jak opisałeś
  • Odpowiedz
Bo i ma celne riposty. Jego program ma taką konwencję i to trzeba zrozumieć. Ma być bardziej show niż talk. Poważne rozmowy ma w radio, najpierw Antyradio a teraz Newonce. Lubię przy drineczku odpalić Kubę Wojewódzkiego i potoczyć bekę niczym Julian z Trevorem
  • Odpowiedz
  • 3
Wojewódzki ma podcast który prowadzi razem z Kędzierskim i powiem wam, że przyjemnie się to słucha. Jak coś wszystkie odcinki są na Google podcast.
  • Odpowiedz
@Kazach_z_Almaty: wyciąganie pojedynczych tekstów jest tak samo mądre jak podanie jednej temperatury z zimowych miesięcy i mówienie że tak było ciepło całą zimę xD
Ja go lubię oglądać i tyle. Całe programy. A nie tylko wycinki na YT
Bo mnie stać na Playera
  • Odpowiedz
posłuchaj sobie podcastów Wojewódzki - Kędzierski - dużo fajniej się tego słucha i często jest właśnie tak jak opisałeś

@dzana: czasem słucham, irytuje mnie tylko jak to Wojewódzki z każdym zna się i jak to z Nowickim cośtam ;-)
  • Odpowiedz