Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +65
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
toitakniemaznaczenia +138
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
tl;dr
Czy częste mycie włosów niszczy je?
Moja dziewczyna myje włosy raz na tydzień przy użyciu zwykłego szamponu, ale jak potrzebuje to tzw. "suchym" szamponem przemyje włosy.
Czy te suche szampony są w ogóle zdrowe? I faktycznie im rzadziej myjemy włosy tym w lepszej kondycji będą? Nie ukrywm, że myłem je codziennie ze względu na to, że sport itd, ale zastanawiam się nad strategią dziewczyny.
#wlosy #modameska #modadamska #rozowepaski #niebieskiepaski #zdrowie #pytniedorozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #603f3cd5ada392000b186cc2
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
I tak, przetrzymanie czasem włosów bez mycia jest zdrowe, bo sebum wytwarzane przez skore jest naturalnym nawilżaczem i odżywka.
To jeszcze protip: "brud powyżej 1cm sam odpada" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakieś badania ze suchy szampon szkodzi? Czy wyczytaliscie to w Pani Domu?
Moja dziewczyna myje normalnym szamponem wlosy raz na tydzien i raz suchym i jestem zdumiony jakie ma delikatne i fajne włosy w dotyku. Ani suche ani tluste. Geny?
Dodam że to włoszka - ciemne włosy.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Jak Twoja dziewczyna ma dobre geny to pewnie może używać i mydła białego jelenia do całego ciała i nic jej się nie stanie :P Ja mam
Typowa różowa i jej humorki. Zluzuj xD
Typowy anonimowy mirek i jego szukanie humorków u różowych na siłę. Zluzuj xD
A co do problemów z przetłuszczaniem polecam jeszcze grupę Włosing na fb, tam jest masa sposobów na różnie problemy, ludzie się dzielą ze sobą doświadczeniami i co im pomogło. Na przetłuszczanie polecają przede wszystkim wcierki do skóry głowy, peelingi i mycie odpowiednimi szamponami.
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: nasada włosów jest przy skórze głowy