Aktywne Wpisy

klaudia-hadalala +239
Dziś mija dokładnie 25 lat od premiery „Kinematografii” Paktofoniki. 💿
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
źródło: IMG_4939
Pobierz
anoysath +42

@SmugglerFan: nie no, zajebiste przykłady podałeś XD a gracze przecież narzekają na ładowanie i serwery od samego początku więc
I jeszcze ta teoria, że czasy ładowania są długie żeby zniechęcać a jak ktoś został to pewnie będzie chętny wydać hajs na Shark Cardy, tylko wątku smoleńskiego brakuje w tej historii XD
przy shadow of war i bf 2 tak sie spruli ze wycofali sie z tych lootboxow a problem zostal tak naglosniony ze rzady zaczely wprowadzac prawa przeciwko lootboxom, wiec roznica pewna jest. i to bylo w 2017 roku, a fut w fifie od kiedy jest, od 2006 roku? i fani fify grzecznie
@janushek: gta online tez ma dziką monetyzację. lootboxy nie, ale p2w juz tak. dla mnie ten gta online to jak jakas nieudana gra early accessowa (typu pubg), nie da sie w to grac w ogole. i to mimo tego ze jest przeciez zrobiona na podstawie gta v, czyli solidnej, wybitnej gry.
@SmugglerFan: w jaki sposób? To nie jest gra nastawiona na PvP, gdybyśmy rozmawiali o najlepszych broniach czy samochodach, które są zablokwane za płatnością to okej ale wszystko w GTAO możesz zdobyć za darmo.
Gram raz na miesiąc a czasami rzadziej i zauważyłem, że wszystko jest tam od kilku lat droższe ale zauważyłem też, że na wszystko mnie stać a nie wydaje prawdziwego hajsu - Shark Cardy to skrót dla
@janushek: zanim sobie wygrindujesz to bedziesz niszczony w freeroamie przez jakies auta pancerne z wyrzutniami czy jeszcze inne rzeczy (chyba latajace auta sa juz tez)
mi sie nie podoba ze gry zmieniaja sie w takie
Komentarz usunięty przez autora
@maein: tak, bo wlasnie troche musza popisac, czasu stracic na te ofiary, wiec wola tak dostosowac te maile by zlapali sie najmniej ogarnieci
@SmugglerFan: masz tryb pasywny. Nie możesz tylko robić