Wpis z mikrobloga

wymagajacy fanbase by sie spruł tak jak np. z shadow of war czy battlefront II

@SmugglerFan: nie no, zajebiste przykłady podałeś XD a gracze przecież narzekają na ładowanie i serwery od samego początku więc

I jeszcze ta teoria, że czasy ładowania są długie żeby zniechęcać a jak ktoś został to pewnie będzie chętny wydać hajs na Shark Cardy, tylko wątku smoleńskiego brakuje w tej historii XD
  • Odpowiedz
@janushek: narzekaja ale rockstar i tak ma w to jak widac w------e i robia na graczach kosmiczny hajs

przy shadow of war i bf 2 tak sie spruli ze wycofali sie z tych lootboxow a problem zostal tak naglosniony ze rzady zaczely wprowadzac prawa przeciwko lootboxom, wiec roznica pewna jest. i to bylo w 2017 roku, a fut w fifie od kiedy jest, od 2006 roku? i fani fify grzecznie
  • Odpowiedz
ale problemy i kontrowersje przy Mordorze i Battlefroncie były gorsze niż "gra ładuje się 3 minuty" XD

@janushek: gta online tez ma dziką monetyzację. lootboxy nie, ale p2w juz tak. dla mnie ten gta online to jak jakas nieudana gra early accessowa (typu pubg), nie da sie w to grac w ogole. i to mimo tego ze jest przeciez zrobiona na podstawie gta v, czyli solidnej, wybitnej gry.

a Fifa
  • Odpowiedz
p2w juz tak

@SmugglerFan: w jaki sposób? To nie jest gra nastawiona na PvP, gdybyśmy rozmawiali o najlepszych broniach czy samochodach, które są zablokwane za płatnością to okej ale wszystko w GTAO możesz zdobyć za darmo.

Gram raz na miesiąc a czasami rzadziej i zauważyłem, że wszystko jest tam od kilku lat droższe ale zauważyłem też, że na wszystko mnie stać a nie wydaje prawdziwego hajsu - Shark Cardy to skrót dla
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: w jaki sposób? To nie jest gra nastawiona na PvP, gdybyśmy rozmawiali o najlepszych broniach czy samochodach, które są zablokwane za płatnością to okej ale wszystko w GTAO możesz zdobyć za darmo.

@janushek: zanim sobie wygrindujesz to bedziesz niszczony w freeroamie przez jakies auta pancerne z wyrzutniami czy jeszcze inne rzeczy (chyba latajace auta sa juz tez)

mi sie nie podoba ze gry zmieniaja sie w takie
  • Odpowiedz
@Virsky: bo jak komuś ewidentne błędy w pisowni nie wydadzą się podejrzane, to czemu przesłanie kasy na konto w następnym kroku scammera miało by być podejrzane? Szukają naiwnych

@maein: tak, bo wlasnie troche musza popisac, czasu stracic na te ofiary, wiec wola tak dostosowac te maile by zlapali sie najmniej ogarnieci
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0

@janushek: zanim sobie wygrindujesz to bedziesz niszczony w freeroamie przez jakies auta pancerne z wyrzutniami czy jeszcze inne rzeczy (chyba latajace auta sa juz tez)

@SmugglerFan: masz tryb pasywny. Nie możesz tylko robić
  • Odpowiedz