Wpis z mikrobloga

Powiem jedno, ten naród to jakiś zidiocony w większości.
Oglądam różne vlogi na yt podróżnicze i kanały mają po 15 tysi, 20 tysi subskrypcji, a taki menel ma 45 czy Suchodolski miał ponad 100 tysi.
Widać tutaj jaki ten naród jest debilny bo bardziej ich interesuje życie meneli niż jak świat wygląda i jak sobie można życie zorganizować.
Oczywiście zaraz ktoś powie że się interesuje Szkolną, no ok ale nie nabijam wyświetleń, nie subskrybuje żadnego z pasożytów i nie wysyłam donejtów więc ode mnie grosza nie dostali i nie dostaną.
Dziękuję za wypowiedź.
#kononowicz
  • 24
@dizel81: Z tym to fakt, u menela szczytem montażu jest wstawienie intro i zmontować nagranie gdzie gada sam do siebie. I tak nadmienię, że widziałem różne kanały gdzie ilość pracy włożonej w montaż była znikoma, ale film bronił się zawartością, a widziałem też takie, gdzie montaż był na wysokim poziomie, ale sam film nie zawierał ciekawej treści.
@dizel81: No a co mają Ci biedni, umęczeni ludzie oglądać? Jak ktoś sobie śmiga po świecie a oni mogą co najwyżej pojechać do wujka Władka z Elblągu? Tak to popatrzą na meneli co mają gorzej od nich i od razu człowiekowi lepiej( ͡° ͜ʖ ͡°)