@Zagmadfany2: ale wiesz, że to antyfani Mexicano reprezentują tych po lewej, a tobie bliżej do tego po prawej? Renta na głowę, konkubina z dzieckiem. Albo ten fan Mexico z piczowąsem co na YT nagrywa, też tego po lewo nie przypomina xD
@Zagmadfany2: Tak pracujący menadżer zachwalający Jarosława który współczuje tym co muszą pracować bo on ma w to #!$%@?, bo pety leżą wszędzie a lombard zawsze blisko... Jaro to content właśnie dla nierobów i przygłupów będących na zasiłku czego przykładem jest sekta bobolska nie widząca niczego dziwnego w tym że stary chłop wciąż jest garbem dla swojej matki i zamiast jej pomagać to tylko na niej żeruje. A ta dzisiaj mimo
@andrzej-roman: dobrze to zauważyłeś bo coraz więcej bobolaków zostało ujawnionych i zgadza się z tym co napisałeś. Okazało się że benjamin to pingmen żerujący na matczynej rencinie,wysyłający donejty a później żebrający o grosze bo mu brakuje do 1, pewnie zresztą ma tu konto. Bobolaki z tagu też nie lepsze, jeden układający menelowi panele w grzybokoju,swego czasu się wrecz tym chwalący. Inny żyjący z zasiłku i komentujący każde pierdnięcie menela. Prawda
@andrzej-roman: @fanczini: Panowie na logikę, komu może imponować taki przegryw jak Mexicano? Tylko jeszcze większym nierobom niż on sam. Jest dla nich idolem bo jest tak samo leniwy jak oni a mimo to dostaje jakieś grosze. To jest idol nierobów i kombinatorów. Zrobią wszystko żeby dostać kilka groszy będą się nawet poniżać bo od uczciwej pracy dostają gorączki i zapaści xD
@fanczini: Jeszcze jakby z własnej kasy miał kupić te krewetki, wino i resztę. Ale on na to zbierał kasę, zebrał i szukał jak tutaj da się jak najwięcej zaoszczędzić aby mieć na kurtkę (czego przecież nie było w celu zbiórki). Zresztą oglądałem materiał i liczyłem że może Jarek będzie szukał jak najlepszych składników, no ale gdzie wybierał najtańsze i przy tym miał taki ból dupska jak Konon gdy zabrano mu
@fanczini: żul jeszcze jawnie okradł widzów. Cel był 40p złoty, a nakupil rzeczy za 120. Jeszcze jak kupował to za każdym produktem powtarzał ,,dobra to wezmę najtańsze". A gdy miał kupować krewetki to dupa mu pękła. Dodatkowo menel oczywiście ukradł danie Pascalowi bo sam nic nie potrafi wymyślić.
@Opalka: nie bronie tylko staram się racjonalnie podchodzić do tego co robi zamiast napisać komentarz w stylu ,, hehe gej centaur gej #!$%@?ć #!$%@? major i Sławek ruchają się". Nawet jeśli go kiedykolwiek obroniłem to znaczy, że to mój idol?
@Opalka: ja nie komentuje 90% postów o Sławku, przeznaczając fakty. Ja potrafię przyznać co Sławek odwalił. Bobolacy przeinaczą fakty mimo, że to sam jareczek nagrał na siebie dowody.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jaro to content właśnie dla nierobów i przygłupów będących na zasiłku czego przykładem jest sekta bobolska nie widząca niczego dziwnego w tym że stary chłop wciąż jest garbem dla swojej matki i zamiast jej pomagać to tylko na niej żeruje. A ta dzisiaj mimo
Zresztą oglądałem materiał i liczyłem że może Jarek będzie szukał jak najlepszych składników, no ale gdzie wybierał najtańsze i przy tym miał taki ból dupska jak Konon gdy zabrano mu