Wpis z mikrobloga

@Laula: przez 2 dni brak węchu/smaku, kaszel (umiarkowany) i gorączka. U matki gorzej, bo 9 dzień się już męczy - mega duszący suchy kaszel, temperatura praktycznie nie schodzi poniżej 37, do tego czasami wymioty (ale to chyba przez ilość tabletek i małej ilości normalnego żarcia).
  • Odpowiedz
U matki gorzej, bo 9 dzień się już męczy - mega duszący suchy kaszel, temperatura praktycznie nie schodzi poniżej 37, do tego czasami wymioty (ale to chyba przez ilość tabletek i małej ilości normalnego żarcia).

@HeinzDundersztyc: niech przestanie udawać! Covid to ściema!!!

• Odpowiedz
@Laula: Ja i żona 3 dni gorączki i nieduży kaszel. Teściowa ponad tydzień gorączki i nieduży kaszel. Teść 37-40 przez 2 tygodnie, ostry kaszel, saturacja 90%, ogólnie ciężko to przszedł
  • Odpowiedz
@Laula: osłabienie straszne, koszmarny ból głowy i oczu, potem utrata węchu i przytępienie smaku na ok.tydzień (a w tym czasie mialam straszne mdłości i wymiotowałam, choć może mieć tu też znaczenie, że byłam na końcówce ciąży, gdzie do połowy też mialan takie problemy), do tego kaszel i problemy z głębokim oddechem.
Mąż podobnie poza mdłościami, do tego na początku lekko podniesiona temp.w puerwszym/drugim dniu objawów (Mial koło 37.5, ja caly
  • Odpowiedz
@Laula: Wirusa do domu przyniósł ojciec. Akurat miał urlop zdrowotny na 2 tygodnie rehabilitacji i od samego początku zachowywał się podejrzanie. Rano miał sesję z fizjoterapeutą i koło 11 wracał do domu i... od razu do łóżka, gdzie spędzał resztę dnia kaszląc. Po jakimś tygodniu zacząłem uważać, że mam chore zatoki. Kupiłem sobie jakieś proszki i chodziłem po domu w czapce. Po trzech dniach miałem w nocy straszny ból żołądka
  • Odpowiedz