@Bananowy_Kochanek: ,,A przenioslem sie do internetu aby banowac grubych hejterow co nie rozumia mojej beki. Czuje sie z tym lepiej i ogolnie boje sie fikac w realu bo mi kuca zetna a go hodowalem latami czy tez beda mnie torturowac szamponem do wlosow. Ja tam sie czuje bezpiecznie w necie bo mam stabilne wynagrodzenie za swoje lenistwo"
@SanczoPansa89: [Tymczasem u psychofanow] ,,ojj oskar jaki ty menski. Oja masz tu muj bohatyrze 666zl abys mial na zakup stroju bohatyra walczacego z hejtem"
,,Ja to dla beki robilem prosze panstwa oraz u miecugowa jak spadalem to symulowalem. No bo wiecie ja skromny jestem i lubie beke" ( ͡°͜ʖ͡°)
No tak walczy z systemem, ze nawet Windows ma z niego
@Lardor: ze tez chce mu sie tak tracic czas na kasowanie komentarzy. To jest osobnik, ktory sam siebie zniszczy bo wszystkich odbiera tak samo oraz tworzy dziwaczna rzeczywistosc, ktora robi mu wode z mozgu.
Niby powinno mu sie wspolczuc ale mleko sie wylalo (raczej szambo) i niech spada. Za duzo narobil syfu i bierze sie w garsc i naprawia to co moze albo niech sie meczy sam ze swoimi urojeniami,
źródło: comment_16143442179iyY0Q08uxfx253xHYzhoZ.jpg
Pobierz,,Ja to dla beki robilem prosze panstwa oraz u miecugowa jak spadalem to symulowalem. No bo wiecie ja skromny jestem i lubie beke" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No tak walczy z systemem, ze nawet Windows ma z niego
źródło: comment_1614349302oPlQLIN3gKORLjqcPqhDHI.jpg
Pobierzźródło: comment_1614349393RBWxfiQKyeGsYjA1jC0lJU.jpg
PobierzNiby powinno mu sie wspolczuc ale mleko sie wylalo (raczej szambo) i niech spada. Za duzo narobil syfu i bierze sie w garsc i naprawia to co moze albo niech sie meczy sam ze swoimi urojeniami,