Aktywne Wpisy
kupa1231 +235
Ramadamadingdong +36
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz

#gielda
źródło: comment_1614339063i90xr3EIiy63w3OJ9MowRv.jpg
Pobierzźródło: comment_1614339585V2eVNMFq5yvSJNeRal2ncZ.jpg
PobierzOK. Teraz widzę aczkolwiek moim zdaniem:
- jak leje się krew to nawet pozytywny sentyment nie pomoże
- to że dużo spadło nie oznacza że dalej nie może spaść
- moim zdaniem to nie jest korekta a zmiana trendu
@Pioneer95: nie mam pojęcia bo ja nie spekuluję, a już na pewno nie krótkoterminowo. Po przeglądnięciu profilu firmy myślę że ta firma nadaje się do inwestycji z gatunku: kupić za 1-2% portfela (czyli trochę z tej części portfela, którą można przeznaczyć na biznesy ryzykowne ale z potencjalnie dużą stopą zwrotu) i poczekać kilka - kilkanaście lat.