Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Lewusx: Dobra opcja napewno byłoby dla Ciebie założenie kanału na YouTube jak już kolega Ci wyżej doradzał, przemyśleć content i zrobić to z głową, później może dorwalbys jakiegoś sponsora i dalej by się kręcilo. Wiem że fajnie się mówi, spróbować zawsze warto. Mógłbyś robić takie blogi z treningów, opowiadać o życiu kulturysty, pokazywać co jesz itp. Lebki to lubią oglądać, także jak gadke masz to przemysł sprawę.
@Lewusx: Zobacz sobie jak startował taki Paris Platynov, obsmial cała branże fit i pyklo mu to, pojechał na swoim poczuciu humoru, a tersz go zapraszają no do tKiego kanału sportowego i sobie gada z Borkiem. Dobry pomysł i jak się wstrzelisz to nie będziesz żałował. Znam osobiście Tomka Marca, chłopak z mojego byłego osiedla, on zmienił całe swoje życie, tyle że on naprawdę ppwygrywal i dobry jest w tych pokazach kulturystycznych.
@Lewusx: Kozak, ale dla mnie jest kozak że z osiedla na którym dla mnie i moich ziomkow w większości rozrywka było siedzenie pod blokiem z alkoholem lub trawa, czasem się ktoś mocniej czymś zrobił to mieliśmy polew większy, siłownia i na weekendzie jechsnie na zabawę i dać komuś w mordę albo samenu dostać po ryju. A on tylko ta siłownię sobie #!$%@? i w to poszedł bardzo mocno, potem trenował u
@Lewusx: Myślałem, że tego się już nie bierze. Kiedy zaczynałem swoją przygodę z podnoszeniem ciężarów (po ok. roku treningów), jeden koleś namówił mnie na to gówno i sprzedał opakowanie Mesteronu. Pamiętam, że wziąłem jedną tabletkę, ale na szczęście miałem starszego kumpla, który skutecznie wyjaśnił mi, że to błąd i na tej jednej tabletce się skończyło. Pamiętam, że już wtedy (ok. 25 lat temu) uważało się, że Mesteron tylko skutecznie niszczy wątrobę
@Lewusx na YT faj IE by tło pooglądać kogoś w tej kategorii wagowej bo z tych "małych" to tylko Obama jest ale on mnie #!$%@? xd widzę że masz luźne podejście do gadania o miksach i jakieś chore akcje jak lewatywa idealnie byś pasował do KFD xd
@sz__po: Ładowanie węglowodanami w celu odbudowania zasobów glikogenu mięśniowego, „nabijanie mięśni”, czyli dżem, wafle ryżowe, chleby tostowe, banany, ryż, jakaś drożdżówka, masło orzechowe w mniejszej ilości, płatki śniadaniowe, tosty z słoną wędlina i serem.
@Asarhaddon: Nie ma masteronu w tabletkach, to znaczy jest ale to całkiem inaczej się nazywa, superdrol lub mdrol. To co Ty dostałeś to prawdopodobnie jak napisał @COWEED_19: proviron.

Co do masteronu, nie miałem znajomego ze sceny który by go nie używał.