Aktywne Wpisy
Korsir +98
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Anoncio2111 +248
Czy rybom wolno plusa?
Zdecydowana większość ludzi na mieście grzecznie hasa w maseczkach. Kilku agentów samochód na myjni odkurzało w maseczkach. Jakiś dziadek przy własnym garażem grzebał w samochodzie mając maseczkę na twarzy. Babeczka siedziała na ławce delektując się słońcem i maseczką na twarzy.
Nie ma dla was ratunku. Was trzeba r----ć i na was trzeba zarabiać.
#koronawirus #szczecin #bekazpodludzi
@vitkoovsky: XDDD
Słówka ci się pomyliły misiek.
@BoJaProszePaniMamTuPrimasorta:
W parkach nie trzeba.
Dzisiaj zmieniłeś retorykę o 180 stopni. Mówisz że maski to szatan wcielony i (w zależności od fazy księżyca) w jednym poście piszesz, że ludzie je grzecznie noszą, w drugim że "nie noszą bo mają w dupie" - np jak pisałeś o kasjerkach, czy
Cały czas mam nadzieję, że Twoje konto to eksperyment społeczny i że nie można by takim ignorantem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdybyśmy byli normalnym narodem nosilibyśmy maseczki tylko w pomieszczeniach zamkniętych co ma whuj sensu. Ale że p0laczkuw to przerasta to trzeba zero jedynkowo. Albo brak zakazów albo pojechać po całości. Dla tego narodu nie ma innego wyjścia, bardzo mi przykro
@Modzian: jak się czujesz z tym, że określasz się mianem "p0laczka"?