Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 280
Szczecin. Dziś jest 16 stopni, odczuwalna w słońcu pewnie wyższa. Zero chmur, lekki przyjemny wiaterek.

Zdecydowana większość ludzi na mieście grzecznie hasa w maseczkach. Kilku agentów samochód na myjni odkurzało w maseczkach. Jakiś dziadek przy własnym garażem grzebał w samochodzie mając maseczkę na twarzy. Babeczka siedziała na ławce delektując się słońcem i maseczką na twarzy.

Nie ma dla was ratunku. Was trzeba r----ć i na was trzeba zarabiać.
#koronawirus #szczecin #bekazpodludzi
Krupier - Szczecin. Dziś jest 16 stopni, odczuwalna w słońcu pewnie wyższa. Zero chmu...

źródło: comment_1614167701ypcICKarL8T7I3Od129mGr.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krupier: No Szczecin z tymi maseczkami jest dość, hmm specyficzny, na wszystkich możliwych portalach jest hejt na maseczki, że jak można to nosić, kagańce hurr durr a potem idziesz na miasto i każdy w masce, a jak jej na sobie nie masz to się krzywo patrzą XD Za to w Poznaniu nie wiem jak jest teraz, ale było podobnie LATEM, w Szczecinie mało kto nosił, a przyjechałam w lipcu do
  • Odpowiedz
@Krupier: a jeśli ja noszę maseczkę od dobrych 10 lat, bo smog jest tak duży w tym kraju, że czasem nawet w lesie daje czadem od janusza? Wtedy zaliczam się do szura, czy do kogoś kto dba o swoje zdrowie? Dzisiaj w Poznaniu jest bardzo ok, ale wczoraj o tej godzinie waliło tak, że chyba tylko nosacz tego nie czuł i wdychał polskie złoto aż mu się uszy trzęsły.
  • Odpowiedz
@Krupier ja już do takiego wniosku doszłam w 2015 roku jak koleżanki ze studiów zaczęły zbierać hajsy za drugi kierunek bo wielki pan minister edukacji coś tam przebakiwał o opłatach. I już zbierały xD To samo dotyczyło zwolnień lekarskich. Otóż wielu studentów jest przekonana że jak prowadzący da im limit nieobecności to oni nie mogą chorować XDDD I jak ja złamałam tę zasadę i mi gościu zaliczył ćwiczenia pomimo tego to
  • Odpowiedz
@Krupier jeszcze rok temu (kiedy maski nie były nakazane) prowadziłeś krucjatę, że nie ma dla ludzi ratunku bo nie noszą masek - a Ty nosisz bo jesteś oświecony.

Dzisiaj zmieniłeś retorykę o 180 stopni. Mówisz że maski to szatan wcielony i (w zależności od fazy księżyca) w jednym poście piszesz, że ludzie je grzecznie noszą, w drugim że "nie noszą bo mają w dupie" - np jak pisałeś o kasjerkach, czy
  • Odpowiedz
@Krupier o ja głupi! Nie pomyślalem że możesz zmienić zdanie i zostać zamordystą ( ͡º ͜ʖ͡º)

Cały czas mam nadzieję, że Twoje konto to eksperyment społeczny i że nie można by takim ignorantem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@virtroy: cały czas mam nadzieję, że podszkolisz język polski i nauczysz się znaczenia słów, których używasz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Krupier: Nakazuje nosić wszędzie i zawsze bo z p0lakiem to trzeba jak z psem, trzymać krótko i przy nodze albo s-------i.

Gdybyśmy byli normalnym narodem nosilibyśmy maseczki tylko w pomieszczeniach zamkniętych co ma whuj sensu. Ale że p0laczkuw to przerasta to trzeba zero jedynkowo. Albo brak zakazów albo pojechać po całości. Dla tego narodu nie ma innego wyjścia, bardzo mi przykro
  • Odpowiedz