Aktywne Wpisy
SaIamanca +395
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Budżet 45-50k był. Niżej ankieta ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #samochody #ankieta
@Aeciatko: Fiat Tipo i Skoda Octavia to dwa segmenty niżej niż BMW e60 (segment C vs segment E).
Oznacza to tyle, że Tipo i Octavia to bezpośredni konkurenci, a e60 jest spoza ligi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TheSznikers: nie był to zły wybór ;) podstawa to chyba ma nawet klimatyzację. Do LPG też się nadaje.
Zawsze lepiej mieć nowy samochód niż 12 letnią używkę
@januszdoe: są tacy co dają i ponad 100 tys zł za 20 letnie, ale to trzeba się znać na motoryzacji, a nie myśleć, że za 50 tys zł kupisz nowe auto segmentu premium z bogatym wyposażeniem i silnikiem z ponad 200 KM (takie nowe
@Aeciatko: Fiat Tipo i Skoda Octavia to dwa segmenty niżej niż BMW e60 (segment C vs segment E).
Oznacza to tyle, że Tipo i Octavia to bezpośredni konkurenci, a e60 jest spoza ligi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bylem_zielonko: Jeżeli tipo a octavia to dla Ciebie bezpośredni konkurenci to ja nie mam pytan ( ͡° ͜ʖ ͡°
Skoda jest bardziej "premium" jako marka, ale to nie zmienia tego faktu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kakaraper: 3.0 to już konkretny i przyjemny silnik (chociaż sam bym
@bylem_zielonko: tak żeby mieć na stałe to nie (w sumie tego c3 też nie mam na stałe). A tak żeby jechać jakiś kawałek to jeździłem np. Audi A8, ale nowym więc w ramach wątku nie ma co porównywać. Z takich starych, 15 letnich aut to nie nie wiem - Lexus RX 450h się liczy? Nie znam się tak mocno na segmentach :)