Aktywne Wpisy
wykoPAKA +90
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
DzikWesolek +695
Typ powinien grać czarne charaktery z takim wyglądem. #jedenzdziesieciu
Tl:dr Do biedronek owoce już przyjeżdżają spleśniałe, a Biedronka ma to w dupie, bo Polaki i tak to kupią.
O 6.30 wszedłem do biedronki. Chciało mi się pić, a że dawno w tym sklepie nie byłem - a do frog szop było daleko - to z ciekawości chciałem zobaczyć czy nadal jest chlewem. Wszedłem 2 min po otwarciu, na półkach już był #!$%@?, podłoga już się lepiła, a miły pan pracownik rozkładał z palety spleśniałe owoce które podobno dziś w nocy przyjechały do sklepu.
W całym kartonie każda tacka miała w sobie spleśniałe truskawki.
#biedronka #chlewobsranygownem #wroclaw
Ta sieć jest tak Polska jak tylko się da, przez ten syf, pleśń i palety na środku polaczki czuja się jak w domu.
I tak, nigdy nie kupiłam splesnialych owoców, No ale ja nie kupuje w biedronce
@RozowaZielonka: Najlepsze podsumowanie ever xd Nienawidzę tego sklepu, u mnie w okolicy Biedronki jest Dino jakoś 500m a i tak kolejki są do tego pierwszego, a w dino nie, nie rozumiem tych ludzi. Jeszcze Dino polski to tym bardziej powinni wspierać. A i tak nikt nie robi zakupów
już nie mówiąc o tym że w owocach "luz" zawsze sie trafi jakiś który jest już cały włochaty
A fakt - Biedronka to król syfu.