Aktywne Wpisy

lubie-sernik +73
Właśnie w 7 eleven kupiłem mango które okazało się smażoną dynią.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
źródło: 1000059937
Pobierz
kondor_20_zglos_sie +140

Interesujący tweetstorm
#bitcoin #kryptowaluty #gielda
Wooconomics
Nie ma dużej bańki na giełdzie teraz + Bitcoin to inwestycja xix w. + Liberalizm sié nie sprawdził i potrzeba systemowych zmian asap
Fed skupuje panstwowe obligacje dodrukowanym hajsem, a panstwo stymuluje tym hajsem z obligacji gospodarkę. Hajs ten koniec końców trafia w dużej części do bogatych, a oni idą z nim na giełdę. Wszystko się zgadza. Choć i tak bańki jeszcze dużej nie ma na akcjach
No ale wiesz że jak wstrzykniesz hajs w firmy to on zawsze spłynie do ludzi, w większości właśnie do bogatych, a nie do przeciętnego hamburgera