Niech Cię kukiełko z numerkiem już do obozu wywiozą, odetną Cię od wszystkiego jak tylko za wysoko muru podskoczysz z tymi swoimi kartami. Gotówka to jedyna forma wolności, która na tym świecie została.
@szuwarek: Zapomniałeś jeszcze dopisać czegoś w stylu "wyłącz TV włącz myślenie!!!" Taki obraz wasz ( ͡°͜ʖ͡°) Z numerkiem czy bez, gdy coś serio jebnie to będziecie pod ścianą równie szybko co
@Bodzias1844 ja dostałem kiedyś z bankomatu €200 bardzo ładne, jak nowe, wyprasowane. Na jednym z brzegów była taka od początku do końca jakby falbanka z krwi.
@Jachnucy gotówka jest brudna, płatność zajmuje więcej czasu niż płatność bezgotówkowa, zajmuje więcej miejsca niż karta. Nie jestem za wycofaniem gotówki, niech sobie będzie, tak se o komentarz napisałem a banda zjebów (nie mówię o tobie) na mnie najeżdża xd
@szuwarek: Ale ja nie mówię że banki nie o----------ą xD Mam jedynie bekę z tych co kasę kiszą w słoiku zamiast robić 50/50. Podpowiedź, twoje śmieszne papierki będą znaczyć tyle co nic równie szybko co cyferki na kontach bankowych gdy tylko rząd tego zechce. Jak nie masz oszczędności w np złocie to jesteś guzik a nie "niezależny" ¯\_(ツ)_/¯
#pdk #heheszki
źródło: comment_1613918476snxOAb01XXv7O5Lt24camX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@dawid3012: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1613935583pghZnLfEJvNNl7KPIOjjh6.jpg
Pobierz@szuwarek: Zapomniałeś jeszcze dopisać czegoś w stylu "wyłącz TV włącz myślenie!!!"
Taki obraz wasz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z numerkiem czy bez, gdy coś serio jebnie to będziecie pod ścianą równie szybko co
źródło: comment_1613936706swdqeEgSavijrJGQj3uUOd.jpg
PobierzPrzecież my też o tak sobie piszą komentarze ( ͡º ͜ʖ͡º)
Niby głupi komentarz a kiedyś widziałem jak babeczka się żaliła na FB jakiegoś banku, że nie może kupić śniadania bo bank ma przerwę techniczną :D
@dawid3012: jak zwierze to cie będą gnoić jak gotówkę zlikwidują.
@L3gion: I specjalnie dla Ciebie założyłem trzecią foliową czapeczkę na głowę, daleko nie szukać - https://www.wykop.pl/link/5968035/pkb-bp-blokuje-mi-konto-gdy-nie-wydaje-moich-pieniedzy-tak-jak-oni-chca/
źródło: comment_1613938091rY8efmAkjjojPd7NtNTKOR.jpg
Pobierz